Samsung a colaborat cu regizori celebri pentru a filma cu Galaxy S21 Ultra

398
Samsung vrea sa produca filme cu Galaxy S21 Ultra
Sursa Foto: via en.yna.co.kr

Samsung Electronics Co. a declarat luni că a colaborat cu câțiva cunoscuți regizori de profil pentru a produce filme cu smartphone-urile sale Galaxy. Este vorba în special de filmări cu Samsung Galaxy S21 Ultra. Prin acest lucru gigantul high-tech-sud-coreean își propune să își promoveze mai bine dispozitivele mobile.

Samsung a început o campanie numită „Filmed #withGalaxy”. Aceasta are scopul de a încuraja oamenii să-și extindă creativitatea cu smartphone-urile Samsung Galaxy. Joe Wright, cunoscut pentru regia dramei romantice „Pride and Prejudice”, este primul participant la campanie. Tot Joe Wright a regizat și filmul „Atonement” câștigător al Globului de Aur în 2008. Samsung a spus că Wright a filmat „Princess & Peppernose”, povestea unei prințese care sfidează convenția în căutarea iubirii, în întregime cu un smartphone Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Galaxy S21 Ultra folosit pentru realiza filme și videoclipuri

În special, în timpul creației „Princess & Peppernose”, musicalul folosind marionete și coregrafie live-action, Wright și echipa sa au profitat din plin de camera ultra-largă de 12MP, f / 2,2 de 13mm aflată pe spate la Galaxy S21 Ultra, a spus Samsung.

După filmul lui Wright, Samsung a spus că va lansa și lucrări de la alți regizori respectați din întreaga lume. Compania a amintit printre alții pe regizorul chinez Sha Mo. Acesta este cunoscut pentru realizarea filmelor „Love Will Tear Us Apart” și „My Huckleberry Friends”. De asemenea, el a folosit Galaxy S21 Ultra pentru a filma noul său film „Copiii Paradisului”. Acest film se concentrează în jurul copiilor dintr-o mică școală din mediul rural.

Globul de Aur este un premiu american pentru cinematografie decernat din 1944. Cinci filme împart recordul pentru cele mai multe trofee câștigate: Doctor Jivago, Love Story, Nașul, Zbor deasupra unui cuib de cuci și S-a născut o stea, fiecare primind câte cinci trofee.

Samsung a declarat că „Princess & Peppernose” și „Kids of Paradise” vor fi dezvăluite la Festivalul Internațional de Film din Busan (BIFF) din Coreea de Sud, care se desfășoară până vineri săptămâna aceasta.

Videoclipul este cel mai puternic instrument de povestire și cel mai bun mod de a vă conecta emoțional cu publicul. Cu această serie le arătăm oamenilor că nu au nevoie de echipamente de studio și bugete mari pentru a crea filme uimitoare. Este nevoie de puțină imaginație și un dispozitiv Samsung Galaxy în buzunar”. A spus Stephanie Choi, Chief Marketing Officer la Samsung Mobile, conform agenției de presă Yonhap.