Samsung a finalizat primul smartphone 5G „Galaxy S10X”

1266

Modelul smartphone-ului de a 5-a generație (5G) al Samsung Electronics a fost finalizat, este „Galaxy S10X”. Data lansării seriei Galaxy S10 este stabilită de către compania sud-coreeană. Dar zvonurile și informațiile privind această serie aniversară nu se vor opri până la lansare. Samsung lansează seria Galaxy S10 în data de 20 februarie în San Francisco, Statele Unite.

Potrivit ultimelor informații publicate de ETNews din Coreea de Sud, varianta 5G a modelului Galaxy S10 ar putea fi numită S10X și va avea o baterie de 5.000 mAh. Nu este prima dată când auzim acest lucru. Săptămâna trecută, un alt zvon a sugerat aceeași capacitate a bateriei pentru varianta 5G.

Dacă acest lucru este adevărat, atunci Galaxy S10X ar avea cea mai mare baterie pe care Samsung a folosit-o vreodată pe o navetă-pilot. Informația sugerează, de asemenea, că telefonul va include o caracteristică numită „Life Pattern”. Aceasta va învăța modelul de utilizare al clientului pentru a îmbunătăți experiența acestuia în utilizarea telefonului.

Galaxy S10X va avea un modem Exynos 5100 5G

Samsung a confirmat primul smartphone 5G ca Galaxy S10X și a trimis datele principale, cum ar fi specificațiile și funcțiile, la trei companii de telefonie mobilă. Acest model va fi lansat pe 29 martie, exclusiv în Coreea de Sud. ETNews care a publicat informația susține, că restul variantelor vor fi disponibile pentru cumpărare din 8 martie în Coreea de Sud.

ETNews este cel mai proeminent cotidian specializat în tehnologia informației din Coreea de Sud. Este cel mai bun portal IT și oferă o varietate de servicii IT pe internet. ETNews oferă ultimele știri, tendințe și analize din domeniul IT din toată lumea.

Varianta Galaxy S10X ar avea un ecran Super AMOLED de 6,7 inch, 4 camere la spate și două în față. Capacitatea memoriei este uriașă, până la 12GB de RAM și 1TB de stocare. Toate variantele modelului S10 vor avea un procesor Snapdragon 855 sau Exynos 9820. În afară de o baterie mare, publicația precizează că S10X va avea un modem Exynos 5100 5G și va costa între 1400 și 1600$. Modelul standard Galaxy S10 costă în jur de 700$ pentru modelul de bază. Prețul și disponibilitatea menționate se referă numai la Coreea. Varianta 5G va veni în primul rând în Coreea, deoarece aici va fi adoptat 5G la scară națională în martie.

Arma secretă a lui Galaxy S10 este un mod „Life Pattern” – „model de viață”, conform și site-ului 91Mobiles. Este o tehnologie de automatizare a funcției smartphone bazată pe inteligența artificială (AI). Se bazează pe modelul de utilizare a smartphone-urilor, model învățat de telefon și este aplicat pentru prima dată. În loc să se adapteze utilizatorul la smartphone, smartphone-ul va afișa un mod de utilizare pentru a se potrivi utilizatorului. Galaxy S10 X este echipat cu caracteristici și specificații care îl  vor diferenția de generațiile anterioare de smartphone-uri.