Data lansării lui Samsung Galaxy S10 este 20 februarie

1313

Gata așteptarea s-a terminat, știm data lansării seriei Galaxy S10. Samsung a confirmat lansarea lui Galaxy S10. Informațiile privind lansarea seriei aniversare Galaxy S10 la Mobile World Congress Barcelona 2019 au fost eronate.

Samsung a confirmat că va organiza un eveniment Galaxy Unpacked în 20 februarie 2019 în San Francisco, California. Anunțul publicat de Samsung nu lasă nici o îndoială că Galaxy S10 va fi vedeta spectacolului, potrivit SamMobile. Evenimentul începe la ora 11:00 AM ora locală, ora 21:00 ora României.

Data lansării Galaxy S10 confirmată de Samsung

Samsung a folosit evenimentul MWC Barcelona pentru a lansa noi modele emblematice din seria Galaxy S în ultimii ani. Nu va face acest lucru în 2019. Samsung Electronics va organiza un eveniment special dedicat, Galaxy Unpacked, pentru Galaxy S10. Deoarece evenimentul este cu o săptămână înainte de MWC 2019, va permite seriei S10 să domine evenimentul de la Barcelona. Toată atenția va fi canalizată spre lansarea de la San Francisco.

Viitoarea serie aniversară Galaxy S beneficiază astfel de un tratament special. Un total de trei modele vor fi lansate – Galaxy S10 (E sau Lite) de 5,8 inch, modelul mai mic din serie. Un S10 de 6,1 inch și Samsung Galaxy S10+, cu o diagonală a ecranului de 6,4 inch. O versiune, posibil două, de 5G a modelului Galaxy S10+ va fi de asemenea lansate, cu o baterie de 5.000 mAh.

San Francisco – este cel de-al doilea mare oraș după densitate din SUA. Conform unei analize publicate de Culture Trip în 2016, face parte din primele zece cele mai moderne orașe din lume. În San Francisco au sediul printre altele Levi Strauss & Co, Gap Inc, Fitbit, Dropbox, Reddit, Pinterest, Twitter, Uber și Mozilla.

Este primul telefon pilot cu afișajul Infinity-O, primul cu un senzor de amprentă digitală și primul cu 5G. Setările camerelor vor diferi în funcție de variante, dar ne așteptăm la camerele triple și quad în modelul „+” și o cameră frontală duală. Procesorul Exynos 9820 cu cel puțin 6 GB de memorie RAM va fi acolo și el. Samsung va folosi Snapdragon 855 pentru piețe selectate precum SUA și China.

Nu știm nimic despre prețuri și probabil nu vom ști până la prezentare. Nimic oficial! Dar ne așteptăm ca modelele high-end să vină cu prețuri mai mari decât Galaxy S9. Informațiile anterioare au sugerat că Samsung va lansa dispozitivul la vânzare până la jumătatea lunii martie.