O nouă reclamă Samsung cu Galaxy Flip 3 și Fold 3 pentru Flex Mode

436

Samsung a lansat recent o nouă reclamă de 30 de secunde pentru cele două dispozitive pliabile ale sale, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Primul are un ecran de 7,6 inch de dimensiunea unei tablete atunci când este deschis ca o carte. Flip-ul este un mic dispozitiv de buzunar de 4,2 inch care se deschide pentru un ecran de 6,7 inch. Galaxy Z Flip 3 are și un ecran exterior de 1,9 inch pentru notificări, mesaje, etc. Ambele au Flex Mode.

Samsung spune că în noul clip numit Flex Games, „concurenții din întreaga lume merg în picioare într-un flex-off epic, cu ajutorul modului Flex”. Ce este modul Flex – Flex Mode vă întrebați? Este o setare pentru ambele telefoane pliabile Samsung. Aceasta permite fiecăruia să fie așezat plat pe o masă, cu afișajul deschis la o gamă cuprinsă între 75 și 115 de grade.

Galaxy Z Flip 3 și Fold 3 într-o reclama la Flex Mode

Cu Flex Mode activat pe Fold 3 și Flip 3, fiecare telefon poate sta pe o masa, parțial pliate, ceea ce activează automat modul Flex. Jumătatea inferioară a ecranului vă permite să navigați în aplicație, în timp ce jumătatea superioară arată vizualizarea din aplicație. Deschideți complet telefonul și aplicația trece la modul ecran complet; pliați-le parțial pentru a reveni la modul Flex.

În modul Flex, ambele pliabile vă vor aminti de un mini laptop. Rețineți că nu toate aplicațiile acceptă modul Flex. Totuși, aplicația de streaming video YouTube și aplicația sa de chat video Duo acceptă ambele.

YouTube a fost fondat în 2005. Deținut de Google, este al doilea cel mai vizitat site web, imediat după Google însuși. YouTube are peste un miliard de utilizatori lunar. În aprilie 2022 YouTube a avut 2,6 miliarde de utilizatori.

Clipul video ar trebui să semene cu o emisiune de jocuri, deoarece concurenții multitasking folosesc Flex Mode pe Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Fold 3 pentru a vedea care dintre ele pot termina anumite sarcini mai repede decât celelalte. Concurenții sunt prezentați și există chiar și o referință care arată cât de departe am ajuns de când iPhone-ul a fost lansat în 2007.

S-ar putea să vă amintiți că în lotul original de reclame de televiziune creat pentru iPhone Apple a promovat clientul YouTube care a venit împreună cu telefonul, arătând un câine care face skateboard, potrivit PhoneArena. Este greu de crezut că aceasta este o coincidență. Dar noua reclamă a lui Samsung pentru modul Flex de pe Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 arată un câine pe un skateboard.

Samsung va lansa noile pliabile Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 în luna august sau septembrie.