Samsung Flip 3: un nou flipchart digital inteligent și interactiv

469
Samsung Flip 3 un nou flipchart inteligent si interactiv pentru predare digitala
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung își extinde portofoliul existent de flipchart-uri digitale cu o nouă versiune de 75 inch (190,5 centimetri). Samsung a avut până acum astfel de flipchart-uri în dimensiunile de 55, 65 și 85 inch. Samsung Flip 3 oferă o memorie internă de aproape două ori mai mare decât versiunea anterioară și un afișaj cu sticlă de protecție.

Samsung Flip 3 se bazează pe funcții familiare, cum ar fi experiența de scriere naturală, datorită unui ecran tactil UHD receptiv, opțiuni de intrare diverse prin intermediul unui stilou pasiv și numeroase opțiuni de conectare pentru dispozitive externe. Flipchartul digital de generația a treia va fi disponibil în magazine de la sfârșitul lunii mai.

Samsung Flip 3 de 75 inch este conceput pentru predare digitală

Noua tablă digitală Samsung Flip 3 este concepută atât pentru sălile de ședințe mai mari, cât și pentru clasele digitalizate. Integrarea perfectă în munca de zi cu zi și designul modern al lecțiilor este posibil printr-o operare simplă, intuitiv. De exemplu, stiloul pasiv furnizat sau alte ustensile compatibile cu stiloul pot fi utilizate pentru a scrie în diferite culori, stiluri și pe diferite fundaluri. Tehnologia suplimentară nu este necesară pentru intrare.

Afișajul UHD inteligent ajustează automat lățimea liniei afișate la lățimea stiloului selectat. Este disponibilă și o funcție de pensulă cu ulei digital sau culori de apă. Indiferent dacă pictați sau scrieți, un timp de răspuns tactil de până la 34 de milisecunde asigură întârzieri de intrare abia vizibile. Pentru a șterge conținutul, glisați cu mâna sau cu degetul. În plus, imaginile pot fi selectate, mutate, editate și combinate în listele de documente cu până la 20 de pagini.

Cel mai vechi brevet cunoscut al unei flipchart este din 8 mai 1913. Flipchart-ul pe care îl știm (pe o tablă mică) a fost inventat de Peter Kent în anii 1970. Peter Kent a fost fondatorul și CEO al grupului de comunicații vizuale Nobo.

La fel ca multe produse Samsung, Flip 3 se bazează pe principiile interfețelor deschise și interoperabilității. În acest fel poate fi cuplat cu dispozitive și servicii compatibile de la diferiți producători. Flipchart-ul digital poate deveni astfel punctul central al predării digitalizate. Până la patru elevi își pot partaja ecranul tabletei, smartphone-ului sau notebook-ului prin Smart View+ pe afișajul interactiv. Astfel pot prezenta conținut și lucra împreună cu clasa – indiferent de locul în care lucrează și de la care învață.

Flip 3 este conceput pentru nevoile școlilor și elevilor

Noua versiune a flipchartului digital oferă, de asemenea, Bluetooth pentru a putea conecta un mouse extern și o tastatură la afișaj, precum și opțiuni de conexiune prin cablu accesibile, cum ar fi HDMI sau DisplayPort în zona frontală. Există, de asemenea, două intrări USB 2.0 cu funcție touch-out. Samsung Flip 3 poate fi controlat fără probleme prin intermediul dispozitivelor externe conectate, cum ar fi notebook-urile.

Datorită sistemului de operare Tizen 6.0 preinstalat, afișajul inteligent este gata de utilizare imediat după pornire. Dacă doriți să utilizați un alt sistem de operare sau aveți nevoie de o gamă și mai largă de caracteristici, puteți instala un computer plug-in compatibil OPS prin slotul din spate. Soluții software speciale pot fi, de asemenea, utilizate pe Flip 3. De exemplu, pentru a-l conecta la un sistem de notificare la nivelul întregii școli cu anunțuri, lecții, etc.

Datorită interfețelor deschise și numeroaselor opțiuni de conectare ale Flip 3, instituțiile de învățământ pot rămâne flexibile în ceea ce privește selecția de hardware și software suplimentare – pentru o soluție pe termen lung pe calea predării digitalizate. Samsung a lansat anul trecut și un Flip cu diagonala de 85 inch.

În special în domeniul educației digitale, ar trebui acordată atenție flexibilității și, astfel, deschiderii sistemelor și interfețelor”. A spus Christoph Emde, Senior Product Manager Smart Signage la Samsung Electronics GmbH, conform Samsung Newsroom. „Dacă dispozitivele de la diferiți producători sunt interoperabile, școlile sunt independente atunci când vine vorba de alegerea unui furnizor. În plus, abordarea operațională mixtă acceptă o strategie de a aduce propriul dispozitiv. Astfel profesorii se pot conecta și utiliza dispozitivele lor familiare cu Samsung Flip 3”.

Lecții interactive de la distanță cu noua tablă digital Samsung

Lecțiile împreună cu clasa sau materialele didactice pregătite își găsesc mult spațiu pe memoria internă de 16GB a Flip 3. În plus, imaginile, fișierele Word, PowerPoint, Excel și PDF pot fi apelate direct din cloud prin accesul integrat Windows Office 365. Videoclipurile pot fi transmise în rețea direct prin intermediul browserului web preinstalat. Difuzoarele încorporate în Flip 3 oferă sunetul corespunzător. Dacă doriți mai mult, puteți conecta difuzoare externe la afișaj printr-o mufă.

Pentru a proteja datele stocate și pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a afișajului interactiv, înainte de acces poate fi solicitat un cod PIN din șase cifre. Persoana responsabilă nici măcar nu trebuie să se afle la fața locului pentru a introduce codul. Cu MagicINFO Remote Management, PIN-ul poate fi folosit și de la distanță. Același lucru este valabil și pentru furnizarea de actualizări, activarea afișajului și multe altele.

Rama exterioară a tablei digitale Samsung Flip 3 este de culoarea neagră, astfel încât exteriorul să fie mai puțin predispus la murdărie. Acest lucru poate fi important atunci când mulți oameni sau elevi lucrează cu el în fiecare zi. Și, în cazul în care geamul protector de 3,2 milimetri al ecranului se sparge, în ciuda tuturor precauțiilor, un film integrat poate împiedica spargerea afișajului în bucăți și preveni rănirea cu cioburi de sticlă.