Acasă Stiri Samsung Flip 85, un flipchart pentru săli de clasă și conferințe

Samsung Flip 85, un flipchart pentru săli de clasă și conferințe

Samsung își extinde portofoliul de flipchart-uri digitale de 55 și 65 inch cu o versiune mai mare. Samsung Flip 85 este acum disponibil pe piață. Pe ecranul inteligent UHD, puteți lua note, edita imagini și realiza o mare varietate de desene. Este ideal pentru colaborare interactivă și creativă în săli de conferințe și săli de clasă. În același timp, oferă o varietate de opțiuni de conectare cu alte dispozitive pentru integrarea ușoară în lecții și prezentări.

Tabla clasică și creta albă probabil vor dispărea în scurt timp din sălile de clasă. Le va lua locul, printre altele, afișajele interactive, deoarece oferă o multitudine de posibilități de colaborare creativă. Printre acestea se află și flipchart-ul Samsung Flip 85 cu o dimensiune mai mare decât o tablă din multe săli de clasă. Mai multe persoane pot să scrie simultan diferite note în culori și stiluri diferite, să editeze imagini și chiar să trimită și să primească diferite lucruri pe ele.

Tot mai mulți profesori doresc să folosească media digitală, cum ar fi table interactive pentru lecții moderne și distractive. În același timp, majoritatea școlilor solicită o mai mare utilizare a suportului digital în orele școlare. Cu Flip 85 (215,9 centimetri), Samsung oferă un flipchart digital care, datorită utilizării intuitive, a gamei extinse de funcții și a dimensiunii sale, este destinat să promoveze digitalizarea în sistemul de învățământ„. A spus Christoph Emde, Senior Product Manager Smart Signage la Samsung Electronics GmbH, conform News Samsung.

Utilizabilitate intuitivă pentru o experiență educativă modernă

Flip 85 inch este gata de utilizare imediat după pornire. Procesele de pornire îndelungate și navigarea consumă timp prin elementele de meniu care acum nu mai sunt necesare. Până la zece elevi pot rezolva simultan probleme de matematică, pot explica biologia sau pot traduce texte pe afișajul UHD. Acest lucru este posibil pe un fundal cu fotografii, grafică și șabloane, de exemplu sau cu tabele sau grafice. Așa cum am scris mai sus, Samsung are și flipchart-uri digitale de 55 și 65 inch.

Pentru colaborarea creativă sunt disponibile și o gamă largă de culori și stiluri de scriere. Se folosește stiloul furnizat, care poate fi atașat la rama Flip-ului cu un magnet, sau o altă ustensilă de scris. Nu este necesară o tehnologie suplimentară. În schimb, tabla interactivă ajustează automat lățimea liniei afișate la lățimea stiloului folosit.

Un magnet este un material sau obiect care produce un câmp magnetic. Magnetul – o piatră care atrăgea fierul – a fost descoperit în antichitate de greci, aproape de orașul Magnezia din Asia Mică. Proprietatea pietrei a fost descrisă Pliniu cel Bătrân în enciclopedia sa Naturalis Historia.

Mulțumită unui timp de răspuns de șase milisecunde, afișajul poate arăta ceea ce a fost scris fără întârzieri vizibile. Flip 85 inch nu este foarte diferit de o bucată de hârtie sau o tablă convențională. Nu aveți nevoie de un burete pentru a elimina conținutul. O trecere a degetului sau palma mâinii pe ecran este suficientă. Funcționarea intuitivă a flip-ului interactiv este ușoară, motiv pentru care poate fi folosit și de elevii din clasele mai mici.

Samsung Flip 85 – un ecran interactiv pentru sălile de clasă

Cu Samsung Flip 85 elevii sau studenții pot crea adevărate opere de artă. În modul Pensulă, liniile subțiri sunt transpuse în linii fine, iar suprafețele mari sunt pictate cu ulei digital sau acuarele. Dacă opțiunea de uscare este dezactivată, culorile se amestecă – o linie galbenă pictată cu albastru devine verde. Imaginile existente pot fi editate și mutate, până la 20 de pagini, cu un singur clic.

Rezultatele sunt salvate în timp real pe Flip și, dacă este necesar, pot fi protejate împotriva accesului nedorit cu un cod PIN de șase cifre. Elevii nu mai trebuie să copieze temele de pe tablă în propriile caiete! După lecție, materialul predat poate fi partajat în cadrul clasei prin e-mail sau alte canale digitale.

Datorită multor opțiuni de conectare, de exemplu, printr-un slot standardizat pentru PC-uri, o interfață HDMI pentru laptopuri, conținutul poate fi transferat cu ușurință de la propriul dispozitiv compatibil la Flip 85. Acest lucru poate simplifica colaborarea, deoarece utilizatorii pot folosi aproape toate programele și aplicațiile familiare. Conținutul pregătit este prezentat și procesat direct fără a fi nevoie să te obișnuiești cu lucruri noi. Modificările făcute pe un dispozitiv sunt imediat reflectate pe celălalt. Acest lucru le permite profesorilor și celorlalți prezentatori să se deplaseze liber în clasă/sală și să controleze conținutul afișat pe Flip 85 în timp real. Flip 85 de inch poate fi ferm așezat pe un perete sau pe un suport furnizat de Samsung.

Stiri

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...