Samsung Flip de 65 inch va fi disponibil în Germania din luna septembrie

922
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Flipchart-ul Samsung Flip, tabloul digital interactiv al gigantului high-tech, va fi disponibil în curând într-o nouă dimensiune. Un model Samsung Flip de 65 inch va fi pus în vânzare în Germania începând cu luna septembrie. Samsung promite, de asemenea, îmbunătățiri ale funcțiilor de care beneficiază flipchart-ul odată cu introducerea noii dimensiuni.

Samsung Flip este un ecran digital multi-utilizator, care vă ajută să creați diferite prezentări interactive. Este foarte bun pentru birouri sau săli mai mari, pentru companii, pentru conferințe sau alte tipuri de prezentări. Este un panou de prezentare mobil cu un ecran LCD de înaltă definiție, dotat cu un touchscreen care vă permite să afișați materiale de lucru, grafice și materiale audio-video, precum și să scrieți și să salvați diferite însemnări.

Samsung Flip primește îmbunătățiri ale funcțiilor

Mai mult, Samsung Flip de 65 inch (165,1 centimetri) adaugă, de asemenea, diverse funcții noi pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Flipchart-ul permite ca până la patru persoane să introducă conținut simultan folosind flip-pen-ul sau orice alt obiect similar. Deoarece flip-pen-ul nu are componente electronice în interior, îl puteți înlocui cu obiecte precum un pix, creion, stick mic sau chiar degetul. Flip recunoaște grosimea obiectului de scris și reflectă grosimea de pe ecran.

Samsung Flip 2019 este excepțional în ceea ce privește viteza de recunoaștere a scrisului și nu are nicio întârziere. Cu o viteză de recunoaștere îmbunătățită comparativ cu Flip-ul anterior, noul produs este cel mai rapid din industrie. De asemenea, oferă senzația de analog într-un mediu digital prin intermediul flip-pen-ului. De exemplu, flip-stiloul din lemn oferă o senzație identică cu utilizarea un creion. Cu această caracteristică, utilizatorii sunt capabili să scrie sau să deseneze pe ecran folosind profilul subțire al unui creion realist.

Flipchart-ul pe care-l cunoaștem astăzi (pe o tablă mică, pentru scris), a fost inventat de Peter Kent în anii 1970. Peter Kent a fost fondatorul și CEO al grupului de comunicare vizuală Nobo Group PLC. Cel mai vechi brevet cunoscut, depus pentru un flip-chart, este din 8 mai 1913.

Cu Samsung Flip utilizatorii pot scrie note direct pe imagini sau pe documentele afișate pe ecran. De asemenea, dispune de instrumente pentru a facilita editarea imaginilor. Utilizatorii pot selecta, muta, decupa sau șterge fundalul imaginilor cu doar câteva clic-uri. Noul Flip vine cu o funcție de partajare a ecranului, foarte utilă. Puteți utiliza pentru acest lucru o conexiune wireless sau un cablu HDMI.

Flipchart-ul Samsung are funcția PC de la distanță

Dacă faceți clic pe porțiunea superioară a afișajului, aceasta va afișa pictogramele funcționale intuitive pentru a aduce date de la un dispozitiv mobil, smartphones Samsung, PC sau USB la Samsung Flip, precum și pentru a trimite lucrări finalizate de la Flip la e-mail, imprimantă, USB sau rețea.

Flip are, de asemenea, funcția PC de la distanță (Remote PC). Utilizatorii pot accesa propriile computere desktop sau laptop de la Samsung Flip pentru a vizualiza sau edita date, care pot fi utilizate fără probleme într-un mediu de întâlnire. O tastatură sau un mouse cu funcție Bluetooth pot fi conectate la Flip pentru a face funcționarea și mai confortabilă.

Noul Samsung Flip de 65 inch va fi disponibil în Germania începând cu luna septembrie. Samsung urmează să dezvăluie în perioada următoare data exactă a lansării și detaliile privind prețul.