Samsung Flip, un flipchart digital, inovator pentru prezentări interactive

1756
Am mai scris și altă dată și, chiar dacă ne repetăm o spunem din nou: Samsung este imbatabil în domeniul afișajelor. Acest lucru este valabil indiferent de domeniul de folosire al acestora. De exemplu, Samsung Flip. Un flipchart digital, inovator care vă ajută să creați prezentări interactive. Este foarte bun pentru birouri sau săli mai mari, pentru companii, pentru conferințe sau alte tipuri de prezentări. Acest lucru înseamnă că atât managerii, cât și personalul pot lucra mai inteligent, mai rapid și mai bine. Samsung Flip este un panou de prezentare mobil cu un ecran LCD de înaltă definiție – un flipchart dotat cu mulți steroizi, cu un touchscreen care vă permite să afișați materiale de lucru, grafice și materiale audio-video, precum și să scrieți și să salvați diferite însemnări. Pentru cei care au pregătit o prezentare pe laptop, tabletă sau smartphone, aceasta poate fi prezentată foarte ușor pe display-ul acestui șevalet. De asemenea notele scrise și ideile de la o prezentare pot fi salvate și partajate instantaneu. Se poate folosi e-mailul integrat în Samsung Flip.
Design elegant și caracteristici excelente pentru Samsung Flip
Samsung Flip este interactiv și conceput pentru gândire creativă, pentru colaborare și inovare. Funcțiile interactive de afișare de la notare la navigarea intuitivă, fac acest panou de afișare foarte versatil. Are o tehnologie inovatoare de afișare pentru o scriere netedă cu o varietate de culori, stiluri și lățimi disponibile. Până la 4 persoane pot scrie simultan, folosind orice obiect ca instrument de scriere. Are funcții precum Flip Capture, pentru a putea partaja și crea note într-o varietate de fișiere, la o calitate vizuală optimă. Funcția Flip Navigation, cu un meniu intuitiv și ușor de utilizat, simplifică navigarea și reduce timpul necesar accesării controalelor. Facilitează previzualizarea paginile de conținut individuale și poate să facă schimbări instantanee direct pe ecran.

Cel mai vechi brevet cunoscut, depus pentru un flipchart, este din 8 mai 1913. Flipchart-ul pe care-l cunoaștem astăzi (pe o tablă mică), a fost inventat de Peter Kent în anii 1970. Peter Kent a fost fondatorul și CEO al grupului de comunicare vizuală Nobo Group PLC.

Atunci când este amplasat într-un birou și mai multe persoane lucrează cu flipchart-ul, ideile și notele scrise sunt protejate printr-un sistem de securitate. Fiecare membru sau echipă din birou poate seta o parolă pentru a bloca afișarea conținutul de alte persoane. Samsung Flip are o conectivitate versatilă, pe deplin sincronizată și ușor de utilizat. Vă puteți conecta dispozitivele personale cu flipchart-ul pentru notarea și partajarea conținutului interactiv. Dispune de HDMI, WIN10 sau NFC. Schimbările făcute la ecranul central vor fi transmise automat către dispozitivul personal al utilizatorului și vice-versa, pentru o vizualizare eficientă, sincronizată. Flipchart-ul funcționează și prin control tactil. Samsung Flip dispune de un mod pivotant versatil și un suport ergonomic. Fiecare afișaj Flip se poate configura într-o orientare portret sau peisaj pentru a se potrivi cu nevoile de prezentare.
Samsung Flip are sistemul de operare Tizen și mai mulți senzori încorporați
Panoul Samsung poate salva notele și informațiile mai sensibile în spațiul central de stocare al afișajului. Aceste informații se pot partaja cu ușurință la colegi sau participanților la prezentare prin intermediul canalelor mobile și digitale. Puteți folosi și deschide ușor Microsoft Word, PowerPoint sau PDF cu un vizualizator de documente încorporat. Se pot trimite informațiile pe un alt ecran digital mai mare pentru publicul larg prin funcționalitatea wireless a lui Samsung Flip. Designul elegant a lui Samsung Flip poate fi amplasat în orice spațiu, conform NewsSamsung. Cu o înclinare de 4,5° și o tavă frontală spațioasă și suport pentru stilouri sau alte instrumente esențiale pentru o prezentare sunteți permanent organizat și vă puteți concentra pe ceea ce este important. Are un suport portabil pe roți, pentru a permite utilizatorilor să înceapă o întâlnire în orice loc în orice moment. Samsung Flip menține o calitate consistentă și clară a imaginii UHD, indiferent de mediul înconjurător. Flipchart-ul are sistemul de operare Tizen 3.0, un spațiu de stocare mare și o interfață intuitivă pentru a localiza și vizualiza materialele salvate. Senzorii încorporați, accelerometru și de proximitate, atenționează utilizatorul când se apropie de ecran, când alege un pix sau rotește între modurile portret și peisaj. Samsung Flip are o diagonală de 55 inch (139,7 centimetri) cu o rezoluție de 3840 x 2160 în mod peisaj și 2160 x 3840 în mod portret. Are un unghi de vizualizare orizontal/vertical de 178°, un timp de răspuns de 8 ms și un difuzor încorporat de 10 W.