Următorul telefon mobil Samsung Flip poate primi o cameră dublă

1111

Nu sunt foarte mulți amatori de telefoane Flip – telefoane cu clapetă, pe piețele importante din întreaga lume, însă Samsung a găsit o piață de nișă pentru un astfel de produs în China. Astfel gigantul high-tech lansează periodic noi telefoane din seria W, telefoane Flip, în China de câțiva ani, cu cel mai recent model W2018 lansat în decembrie anul trecut.

Samsung lucrează acum la succesorul acestui telefon, care, conform unor informații este posibil să se numească W2019, acest smartphone având codul de proiect „Project Lykan”. Zvonurile despre acesta spun că va dispune de un sistem cu două camere. Astfel ar fi primul telefon cu clapetă de la Samsung care va dispune de dual-camera.

Telefoanele flip din seria W de la Samsung sunt smartphone-uri aproape de gama celor emblematice atunci când ne uităm la fișa de specificații. Samsung W2018 este un amestec de Galaxy S8 și Galaxy Note 8, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 835, memorie RAM de 6 GB, spațiu de stocare de 64 GB extensibil cu un microSD și o cameră principală de 12 megapixeli cu o deschidere f / 1,5. Dispozitivul, atunci când a fost lansat a avut sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat. Nu ar fi surprinzător să vedem Android 8.1 Oreo pe modelul din acest an, în ciuda lansării lui Android 9.0 P.

Telefonul are, de asemenea, două afișaje Full HD de 4,2 inch, o cameră frontală de 5 megapixeli, un buton Bixby dedicat și un port USB de tip C. Ca și predecesorul său, modelul W2018 a fost lansat doar în China.

Acum un leakster din China susține că modelul W2019 va avea în spate un sistem cu două camere. Nu este greu de crezut această informație, deoarece seria W are specificații la nivelul telefoanelor pilot de la Samsung. Mai mult decât atât, mai nou camerele duble nu mai sunt limitate la dispozitivele pilot, au coborât și la dispozitivele din gamele mid-range. Dispozitivele Samsung, cum ar fi Samsung Galaxy J7+ și Galaxy A6+, au deja departamente foto cu două camere, deci acest lucru, referitor la W2019 este de domeniul posibilului.

Primul telefon mobil cu clapetă / flip a fost Motorola StarTAC. A fost lansat pe 3 ianuarie 1996. În 2005, PC World a pus StarTAC la locul 6 în cele mai mari 50 de gadget-uri din ultimii 50 de ani. Au fost vândute aproximativ 60 de milioane de StarTAC-uri.

Nu există informații suplimentare despre W2019 în acest moment, dar putem aștepta în mod rezonabil Qualcomm Snapdragon 845 și cel puțin 6GB de RAM în viitorul receptor. Nu credem în acest moment că Samsung va lansa acest model pe alte piețe în afară de China. Probabil vom auzi mai multe despre acest telefon în perioada următoare, deoarece Samsung îl poate lansa până la sfârșitul acestui an.

Începând cu anul 2012, telefoanele Samsung Flip au debutat în noiembrie, cu excepția lui W2018 de anul trecut, care a debutat pe 1 decembrie. Luând în considerare acest lucru, o lansare în noiembrie pentru W2019 din acest an pare a fi cea mai logică mișcare.

SURSĂSamMobile