Samsung Flip vedeta unui concurs de design de modă Ascot Racecourse

383
Samsung Flip vedeta unui concurs de design de moda Ascot Racecourse
Sursa Foto: via SamMobile.com

Primul concurs de design de modă Ascot Racecourse a început de două zile în Marea Britanie. Deși Samsung nu a fost vedeta spectacolului, Samsung Flip a fost cu siguranță o parte importantă a acestuia. Competiția a făcut ca elevii din trei școli din Sunningdale și Bracknell să creeze o ținută care ar putea fi purtată în incinta Queen Anne de la Royal Ascot 2021.

Câștigătorul este un elev de 17 ani, Isobel Butler, care a creat designul folosind un dispozitiv Samsung Flip. Designul câștigător al lui Isobel Butler, de la Școala Ranelagh din Berkshire, a fost selectat și creat de designerul Royal Ascot Zeynep Kartal și pălăria realizată de meșterul Beverley Edmondson.

Competiția face parte din programul de implicare a școlilor Ascot Racecourse Supports, susținut de furnizorul tehnic Ascot Samsung. În calitate de furnizor tehnic pentru Ascot, Samsung a pus la dispoziția celor trei școli participante la competiție un flipchart Samsung Flip. Samsung Flip a fost lansat în 2018 ca parte a viziunii companiei pentru un „loc de muncă al viitorului”. De atunci, Samsung a anunțat un nou Samsung Flip 3 luna trecută.

Samsung Flip folosit pentru un concurs de design de modă în UK

Drew Rogers, senior manager de produs la Samsung UK, a declarat, conform SamMobile: „Este fantastic să vezi design-urile unice și elegante de la studenți aduse la viață prin tehnologia noastră Samsung Flip. La Samsung, ne propunem întotdeauna să sprijinim organizațiile și evenimentele locale. Vrem să încurajăm oamenii să-și exprime creativitatea în timp ce se bucură de beneficiile artei digitale”.

Hipodromul Ascot, situat în Ascot, Berkshire, Anglia este folosit pentru cursele de cai pur sânge. A fost fondat în 1711 de Regina Anne și este situat aproape de Castelul Windsor. Regina Elisabeta a II-a participă la Ascot de mai multe ori pe an.

Ascot Racecourse Supports a fost lansat în 2017. Reunește întreaga comunitate și lucrările de caritate ale Hipodromului Ascot într-un singur program în beneficiul comunității locale și nu numai. Obiectivele sale sunt de a sprijini organizații de caritate mici, locale cu accent pe copii și probleme de sănătate mintală, în plus față de organizațiile de caritate ecvestre. Royal Ascot 2021 are 12.000 de invitați în fiecare dintre cele cinci zile, în perioada 15-19 iunie.

Printre altele, Samsung Flip poate fi folosit ca o pânză pentru arta digitală când este asociat cu Samsung Touch Pen. Și exact așa a fost folosit de studenții din competiția de design a ținutelor Ascot.