Samsung Food va ajunge pe Galaxy Ring pentru a vă planifica mesele

81
Samsung Food va ajunge pe Galaxy Ring
Sursa foto: phonearena.com

Inelul Samsung Galaxy Ring este poate unul dintre cele mai așteptate purtabile în acest moment. În primul rând marchează intrarea Samsung într-un segment complet nou de urmărire a fitness-ului. Mai mult, va fi și o piatră de hotar care ar putea îndemna alte mari companii de tehnologie să intre pe piața Smart Ring. Potrivit unor noi informații, viitorul inel va integra și platforma Samsung Food.

Așteptăm ca inelul inteligent Samsung Galaxy Ring să fie lansat la următorul eveniment Galaxy Unpacked de pa Paris din 10 iulie 2024. Acum am aflat că inelul inteligent Samsung va integra platforma alimentară Food Samsung pentru a oferi planuri de masă personalizate bazate pe datele dumneavoastră de sănătate. Se pare că inelul inteligent va integra informații de la platforma alimentară a companiei Samsung pentru a oferi această funcție.

În țara de origine a Samsung, Coreea de Sus, utilizatorii inelului Galaxy Ring ar putea, de asemenea, să verifice ce se află în frigiderul lor și să comande ingrediente pentru planuri de masă personalizate. Potrivit AndroidAuthority, care citează surse sud-coreene (Chosun Biz), Galaxy Ring ar putea oferi unele caracteristici legate de dietă și sănătate. Chosun Biz atribuie informațiile unor oficiali Samsung familiarizați cu dezvoltarea inelului inteligent. Potrivit acestora Samsung intenționează să conecteze Galaxy Ring la Samsung Food și Samsung e-Food Center.

Samsung Food este un serviciu personalizat de mâncare și rețete, alimentat de inteligență artificială. Acesta oferă oferă informații despre planificarea mesei și compatibilitate cu Smart-Home. Prin conectarea inelului la acest serviciu, Samsung intenționează să ofere utilizatorilor planuri de dietă personalizate, bazate pe informațiile lor de sănătate culese de inel. De exemplu, Galaxy Ring ar putea face recomandări de mese pe baza consumului de calorii al unui utilizator și a indicelui de masă corporală.

Indicele de masă corporală – IMC – este un indicator oficial de calculare a greutății corporale ideale, pentru o înălțime dată. OMS consideră că IMC pentru adulți mai mic de 18,5 indică malnutriție, iar IMC mai mare de 25 obezitate.

Samsung Food comunică și cu frigiderele inteligente ale companiei. Astfel poate analiza ingredientele din frigiderul unui utilizator Ring și va oferi sfaturi de masă pe baza conținutului frigiderului. Între timp, ingredientele lipsă dintr-o rețetă pot fi comandate prin Samsung e-Food Center, un portal dedicat pentru cumpărături alimentare din Coreea.

Samsung oferă o funcție similară de urmărire a nutriției pe anumite ceasuri Galaxy în Coreea. Bănuim că funcția de cumpărare a alimentelor pentru utilizatorii Galaxy Ring va fi limitată la Coreea de Sud. Spunem asta pentru că Centrul e-Food al Samsung nu este disponibil în alte țări. Caracteristica de recomandare a dietei ar putea fi lansată la nivel global, având în vedere că Samsung Food este disponibil în 104 de țări.