Inelul Samsung Galaxy Ring va fi disponibil în opt dimensiuni

229
Galaxy Ring come in 8 sizes
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung se pregătește să lanseze primul său inel inteligent în vara acestui an. Samsung Galaxy Ring este posibil să debuteze alături de noile pliabile Galaxy Z Flip 6 și Fold 6 în iulie. Acum am aflat că Samsung intenționează să lanseze acest inel în opt dimensiuni diferite. Piața inelelor inteligente, momentan de nișă, se preconizează că va crește exponențial în următorii câțiva ani.

După nenumărate scurgeri și zvonuri, compania coreeană a anunțat oficial pe Samsung Galaxy Ring în timpul lansării seriei Galaxy S24 luna trecută. Cu toate acestea, nu a dezvăluit multe detalii, de fapt nimic. Compania și-a arătat designul și a spus că dispozitivul este pe drum. Un director executiv Samsung a confirmat ulterior că inelul inteligent de prima generație va deveni oficial în a doua jumătate a anului 2024. Nu am aflat practic nimic, nici specificații, nici data de lansare sau prețul.

Între timp am aflat că Samsung Galaxy Ring va veni în trei culori și multe dimensiuni (până la dimensiunea 13). De asemenea, va fi extrem de ușor, deși greutatea poate varia în funcție de dimensiune. Recent și site-ul sud-coreean ETNews a scris că Samsung va lansa inelul inteligent în opt dimensiuni, potrivit AndroidHeadlines. Dacă ambele surse sunt corecte, s-ar putea să primim inelul Samsung în dimensiuni de la 6 la 13. Dimensiunea 6 se traduce ca un inel cu diametrul interior de 5,18 cm. Dimensiunea 8 are un diametru interior de 5,68 centimetri, iar unul de 13 are diametrul interior de 8,5 cm.

Publicația sud-coreeană precizează că Galaxy Ring a intrat deja în etapa de producție pentru prototipuri. Samsung va începe producția în masă la scară largă a dispozitivului în al doilea trimestru. Compania intenționează să-l lanseze „la un eveniment Unpacked în a doua jumătate a lunii iulie”. Cel mai probabil la al doilea Galaxy Unpacked alături de Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6.

Inelul de logdnă oferit de Prințul Rainier de Monaco lui Grace Kelly în 1956 avea prețul de 4.060.000$. Azi are o valoare de ~44,3 milioane USD. Fabricat de Carier, inelul este din platina, are două diamante și un smarald de 10,47 carate.

Samsung Galaxy Ring va fi destinat urmăririi fitness-ului și monitorizării sănătății pentru persoanele cărora nu le place să poarte un ceas inteligent tot timpul. De exemplu noaptea când dorm. „Am decis să lansăm inelul într-un factor de formă care poate fi purtat convenabil pentru o lungă perioadă de timp”. A precizat șeful diviziei mobile Samsung, TM Roh luna trecută.

Sosirea lui Samsung Galaxy Ring în acest an ar putea oferi industriei inelelor inteligente un impuls necesar. Pe lângă funcțiile de sănătate, aceste dispozitive pot servi ca telecomenzi pentru alte dispozitive conectate și pot oferi servicii de plată fără contact prin NFC.

Cu toate acestea, Samsung poate să nu fie singura firmă importantă de tehnologie interesată de inele inteligente. Compania Apple, are, de asemenea, un produs similar în curs de dezvoltare. Experții din industrie cred că Apple își va lansa inelul de prima generație în următorii câțiva ani. De asemenea, Google se arată interesat de inelele inteligente. Se estimează că piața va crește cu o rată anuală compusă de 25,4% între 2022 și 2032.