Samsung Forward a devenit disponibil în toată Rusia

744
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Programul Samsung Forward oferă posibilitatea de a utiliza dispozitive mobile Galaxy cu o taxă mică pe lună. După 12 plăți, smartphone-ul poate fi schimbat gratuit pentru un model nou sau achiziționat în proprietate, achitând valoarea reziduală la un moment dat sau continuând să efectueze aceeași plată în fiecare lună. În cazul returnării sau schimbului telefonului, clientul nu trebuie să plătească valoarea reziduală a telefonului, economisind astfel 40% din prețul său.

Serviciul „Smartphone ca serviciu” câștigă popularitate nu numai în Rusia, ci în întreaga lume. Un program similar Samsung Forward a apărut anul acesta în Franța și Olanda, iar până în 2020 lansarea acestuia este așteptată în Belgia. În SUA, cei mai mari jucători de pe această piață sunt Sprint, AT&T, Verizon și T-Mobile și, sunt informați că programul Samsung va ajunge și acolo. Conform News Samsung, din 2018, acest program este disponibil în Rusia și acoperă acum întreaga țară.

Samsung Forward un succes real în Rusia

Programul Samsung Forward de la Samsung Electronics își extinde prezența geografică în Rusia și acoperă acum întreg teritoriul țării. Este prezent de la Kaliningrad până la Vladivostok în Extremul Orient. Locuitorii din aceste zone au posibilitatea să folosească dispozitivele mobile Samsung Galaxy. O listă completă de magazine care participă la Samsung Forward este disponibilă pe site-ul oficial al programului.

Puteți solicita participarea la program și puteți face cunoștință cu toate modelele disponibile pe site-ul Samsung Forward, precum și în magazinele de brand Samsung și în magazinele partenere. Citirea și luarea la cunoștință a conținutului aplicației durează un minut. După aprobarea privind participarea la programul Samsung, utilizatorul primește un smartphone în magazinul selectat.

Samsung Care+ este o asigurare a telefoanelor Samsung Galaxy. Cu Samsung Care+, smartphone-ul este asigurat împotriva daunelor accidentale timp de 2 ani. Toate reparațiile necesare sunt efectuate de furnizori de servicii autorizați iar fiecare reparație este efectuată cu piese originale Samsung.

Ca parte a Samsung Forward, toate dispozitivele beneficiază de protecție Samsung prin Samsung Care+. Prin aceasta clienții au posibilitatea de a înlocui o singură dată într-un an un ecran spart sau un panou din spate, într-un centru de service autorizat Samsung.

Samsung a lansat programul Forward pentru prima dată în Rusia în urmă cu aproximativ un an. Acum serviciul a devenit disponibil la nivel național. Din octombrie anul trecut, fiecare al patrulea participant la programul Samsung Forward a trecut la un smartphone nou. În același timp, cel mai mare număr de aplicații la program au fost în timpul lansării flagship-urilor. 11% din pre-comenzile din magazinele de marcă Samsung pentru Galaxy Note 10 s-au datorat Samsung Forward.