Samsung începe să vândă televizorul Frame de 43 inch

1375

Samsung a dezvăluit pentru prima oară televizorul Frame la Consumer Electronics Show 2017, de la Las Vegas. Compania sud-coreeană a spus că televizorul va fi disponibil în modele de 55-inch și 65-inch. Samsung a lansat Frame TV la nivel global în urmă cu câteva luni la IFA Berlin 2017 și a primit un răspuns foarte bun de la clienți.

Pentru a-l face mai accesibil pentru o mulțime de clienți, Samsung a anunțat în luna august că va lansa o versiune de 43 inch a lui Frame TV. Televizorul Frame de 43 inch este acum disponibil pentru cumpărare. Samsung va prezenta Frame TV de 43 inch la showroom-ul din Southpark, Texas, în ziua de 7 noiembrie.

Samsung a proiectat acest produs pentru a-l face să arate mai mult ca o ramă foto decât un televizor. Frame TV afișează opere de artă când nu vizionați niciun spectacol sau film la televizor, sau atunci când este programat să afișeze opere de artă. Ideea este să se piardă în fundalul camerei unde este așezat și să afișeze opere de artă. Televizorul vine cu un cablu transparent, astfel încât acesta poate arăta ca un tablou atunci când este pus pe un perete. Dacă doriți să se îmbine cu decorul din casă, puteți cumpăra cadre cu diferite modele și nuanțe în culori variind de la nuc, stejar sau alb, pentru 180$ / bucată.

Nucul este originar din Persia, este unul dintre cei mai longevivi pomi fructiferi. În funcţie de specie, un nuc poate supraviețui între 50 şi 250 de ani. Există dovezi că ar fi existat şi acum 12.000 de ani. China este cel mai mare producător mondial de nuci, urmată de Iran și Statele Unite.

Compania a împins acest produs spre o categorie de utilizatori cărora le place arta. A organizat evenimente de lansare pentru Frame TV la muzee sau galerii de artă pe diferite potențiale piețe de vânzare a acestui produs.

Televizorul are un mod de artă care afișează opere de artă, precum picturile mai multor maieștri ai artei mondiale. Clienții care achiziționează acest model de televizor primesc și 100 de lucrări de artă preinstalate. În plus față de cele 100 de lucrări de artă preîncărcate, puteți cumpăra mai multe de la magazinul de artă Samsung (Samsung Art Store), care are peste 400 de lucrări de artă oferite de organizații, galerii și muzee.

Televizorul Frame de 43 inch de la Samsung este disponibil pentru cumpărare pentru un preț de 1.300 de dolari. Cu siguranță nu este ieftin, dar este o sumă relativ mai accesibilă decât cea mai mare variantă care costă 2.799 dolari.

SURSĂSamMobile