Proiectorul Samsung Freestyle EV9 Edition lansat în Coreea

221
Samsung Freestyle EV9 Edition
Sursă foto: Sammyfans

Ieri în Coreea de Sud compania Kia a lansat noul său SUV emblematic EV9. Ca parte a acestei lansări compania Samsung a lansat și un nou proiector Samsung Freestyle EV9 Edition cu un design care se potrivește cu noul Kia EV9. Proiectorul Freestyle are aceeași grilă de iluminare cum are Kia EV9 și culoarea Ocean Matte Blue.

Samsung Freestyle EV9 Edition poate fi încărcat de la autoturismul Kia EV9, potrivit Sammyfans. În acest fel vă puteți bucura de divertisment incredibil oriunde mergeți cu noul SUV. Proiectorul a fost optimizat pentru activități în aer liber, cum ar fi campingul și parcarea. Se rotește la 180 de grade pentru a afișa liber ecranul în orice unghi dorit și poate afișa imaginea pe un ecran de până la 100 de inch (254 centimetri).

Samsung Freestyle EV9 Edition lansat alături de SUV-ul Kia EV9

Proiectorul Samsung Freestyle EV9 Edition nu vine cu alte caracteristici și specificații față de modelele precedente, inclusiv de modelul lansat la începutul acest an la CES 2023 Las Vegas. Practic la noul produs a fost schimbat doar exteriorul, Ocean Matte Blue (albastru mat ocean), pentru a se potrivi și crea un sentiment de unitate cu Kia EV9.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Cutia în care este disponibil proiectorul reflectă filosofia de produs Samsung și Kia EV9, care urmăresc soluții durabile. Are inclusiv hârtie reciclată și hârtie Kraft cu cerneală cu ulei de soia. Ediția Freestyle EV9 poate fi achiziționată folosind „Puncte Kia Members” din colecția mărcii Kia Members Car & Life Mall EV9 și vine cu o carcasă dedicată.

Kia Corporation a fost fondată în 9 iunie 1944 și are sediul în Seul, Coreea. Inițial compania Kia a produs biciclete. Kia este al doilea mare producător de automobile din Coreea, după compania mamă, Hyundai Motor Company.

Într-un fel, proiectorul Freestyle EV este menit să fie un produs complementar Kia EV9 în loc de unul independent. Proiectorul poate fi încărcat în interiorul noului crossover Kia și poate fi transportat cu ușurință datorită designului său portabil. Cântărește doar 830 de grame. Poate fi configurat aproape oriunde și funcționează în orice orientare.