Samsung Freestyle 2023 a fost prezentat la CES Las Vegas

315
Samsung Freestyle 2023 a fost prezentat la CES Las Vegas
Sursa foto: via gizmochina.com

CES 2023 Las Vegas este în plină desfășurate și toate marile companii de tehnologie își etalează aici cele mai noi tehnologii și produse. La Consumer Electronics Show 2023, Samsung a prezentat deja mai multe produse noi și inovații software. Lista conține cele mai recente modele de televizoare OLED Quantum-Dot, Samsung Micro LED, Samsung Neo QLED și diferite monitoare. Mini-proiectorul portabil Samsung Freestyle 2023 a fost și el prezentat de companie alături de acestea.

Proiectorul Samsung Freestyle 2023 este menit să fie mic și portabil, lucru foarte apreciat de utilizatori încă de la lansarea primului model. Noul model, pe lângă portabilitate, acceptă acum o serie de capabilități noi, cum ar fi combinarea a două proiectoare pentru o vedere mai mare. Una dintre diferențele cheie dintre proiectoare este că Samsung Freestyle 2023 acceptă o configurație 21: 9. Samsung Freestyle-ul original avea un raport de aspect implicit de 16: 9, care poate fi ajustat automat prin setarea Auto Keystone de pe proiector.  Suportul 21: 9 se datorează noii caracteristici Smart EDGE Blending, potrivit GizmoChina. Aceasta le permite utilizatorilor să vadă conținut și să joace jocuri la un raport de aspect ultra-larg de 21: 9.

Samsung Freestyle 2023 – distracția merge mai departe

Datorită dimensiunilor sale mici, proiectorul Samsung Freestyle este deja o alegere populară printre mulți. Cu toate acestea, deoarece a fost proiectat pentru a avea dimensiuni compacte, nu primim o ieșire de ecran mai mare de la acesta. Dar, Samsung Freestyle 2023 a remediat parțial această problemă. Dacă cumpărați două proiectoare portabile diferite și le cuplați împreună, acestea vor putea oferi un ecran combinat mai mare și mai larg.

În plus, compania a adăugat capacitatea de a juca jocuri pe gadget. Proiectorul portabil va include acum Samsung Gaming Hub, precum și jocuri de pe mai multe platforme, cum ar fi Xbox, Nvidia G-Force Now, Amazon Luna și altele. Aceasta este, fără îndoială, o veste interesantă pentru mulți oameni. Dacă aveți deja un abonament Microsoft Xbox Game Pass Ulitmate, veți putea transmite jocurile direct pe proiector fără probleme. Pentru a oferi o experiență captivantă, tot ceea ce este necesar este o conexiune la internet solidă și rapidă.

Xbox Game Pass Ulitmate este serviciu de abonament pentru jocuri video de la Microsoft, anunțat pe 18 aprilie 2019. Xbox Game Pass Ultimate vă permite să aveți Xbox Game Pass și Xbox Live Gold unificate în același abonament.

În plus, Samsung a inclus suport pentru porturi suplimentare pe Samsung Freestyle 2023. În acest fel puteți să vă conectați consola de jocuri direct la proiector, îmbunătățindu-vă și mai mult experiența de joc. Cu toate acestea, este important să rețineți că pentru a utiliza funcția, utilizatorii vor trebui să cumpere un nou accesoriu. Informații mai precise sunt încă așteptate de la oficialii Samsung.

Proiectorul Freestyle original a fost lansat cu un preț de 899 USD. Deci, ne așteptăm ca prețul noii versiunii să fie în jurul acestuia sau eventual puțin mai mare.