Videoproiectorul Samsung Freestyle Gen 2 disponibil și în România

233
Samsung Freestyle Gen 2
Sursă foto: YouTube

Samsung Electronics a anunțat la IFA Berlin 2023 disponibilitatea celei de-a doua generații de videoproiector Freestyle. Noul videoproiector inteligent portabil Samsung Freestyle Gen 2 transformă, practic, orice suprafață, chiar și tavanul, într-un ecran de până la 100 inch (2,5 m). Cu Freestyle Gen 2, este mai ușor ca niciodată să iei cu tine oriunde conținutul preferat, fie că vorbim de emisiuni, filme, seriale sau, mai nou, jocuri video.

,,Cu noul Freestyle aproape orice suprafață de proiecție, din interior sau afară, acasă sau în excursii, poate deveni cu ușurință un «ecran» care oferă conținut pentru divertisment, filme, muzică sau chiar și lumini dinamice ambientale. Freestyle este divertisment la purtător, oriunde și oricând, fiind extrem de portabil și versatil. Are rezoluția FullHD (1080p), diagonala de până la 100 inch (2,5 m) și boxă surround de 5W. Noul proiector Samsung are și reglaj automat pentru focus, aliniere și compensarea unghiului de proiecție a imaginii. Conținutul poate proveni din aplicațiile prezente în interfața Smart Samsung, identică cu cea a televizoarelor, sau orice dispozitiv conectat prin Bluetooth sau micro-HDMI.” A declarat Victor Armășelu, vicepreședinte Samsung Electronics România și Bulgaria.

Într-o eră în care telefoanele mobile au devenit indispensabile, oamenii pun tot mai mult accentul pe mobilitate. Astfel au nevoie ca produsele tehnologice pe care le folosesc să fie cât mai simplu de utilizat și de transportat. Accesul rapid la conținutul preferat, indiferent de loc sau moment, este foarte important. Astfel fanii Samsung care duc un stil de viață activ vor aprecia noul Samsung Freestyle Gen 2. Indiferent de situație Freestyle face ca fiecare experiență să fie cu adevărat memorabilă și ușor de realizat pentru utilizatorii săi.

Gaming și divertisment oriunde și oricând cu Samsung Freestyle Gen 2

Construit cu sistemul de operare Tizen, The Freestyle permite utilizatorilor să se bucure de numeroase servicii incorporate. De exemplu aplicații de conținut, precum Netflix, HBO, Amazon, Youtube, dar și alte avantaje ale televizoarelor inteligente Samsung. Acum toate într-un singur videoproiector compact și portabil, care cântărește mai puțin de 1 kg.

Samsung Freestyle Gen 2 este un videoproiector, o boxă inteligentă și un gadget de iluminare ambientală, toate încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil. Când vine vorba de portabilitate, Freestyle Gen 2 cântărește foarte puțin (830 de grame). În acest fel orice spațiu poate fi schimbat cu ușurință într-un ecran. Spre deosebire de videoproiectoarele convenționale, sub formă de cutie, Freestyle are un suport versatil ce permite rotirea până la 180°. În acest fel utilizatorii pot să urmărească videoclipuri de înaltă calitate oriunde. El poate fi așezat pe masă, podea, perete sau chiar tavan – fără a fi necesar un ecran separat.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

În plus, configurarea este simplă, permițând proiecția cu ușurință a emisiunilor preferate, iar acum utilizatorii pot să se bucure și de mii de jocuri populare la înaltă rezoluție pe un ecran mare. Pentru a începe, utilizatorul trebuie doar să sincronizeze controllerul Bluetooth preferat și să configureze videoproiectorul Freestyle. Datorită faptului că dispune și de suport pentru aplicații precum Spotify, YouTube și Twitch, aceștia pot asculta muzică în timp ce se joacă sau își pot urmări streamerii preferați în același timp.

Divertisment on the go, ca pe Smart TV-ul tău de acasă

Freestyle proiectează conținutul preferat pe un ecran de până la 2,5 metri. Aveți parte de o imagine clară și bogată în culori, la o rezoluție FHD. Samsung Freestyle Gen 2 include și un suport de tip cradle pe care utilizatorii îl pot înclina cu o rotație de 180°. Astfel au mai multă flexibilitate în vizualizarea de la podea până la tavan. În plus, Freestyle dispune și de un difuzor integrat, ceea ce creează o experiență audio captivantă. Pentru o utilizare în aer liber Freestyle se poate la bateria portabilă personală – fără să mai fie nevoie de priză.

Configurarea The Freestyle este extrem de simplă, datorită tehnologiei Auto Leveling, Auto Focus și Auto Keystone. Acestea fac munca grea în locul utilizatorului și reglează automat imaginea pentru cea mai bună experiență de vizionare. Cu tehnologia Samsung PurColor, culorile sunt optimizate automat pentru a oferi o mai bună calitate a imaginii și mai apropiată de realitate. Totodată, utilizatorii pot proiecta conținutul chiar de pe smartphone-ul lor, folosind aplicația SmartThings, iar funcția Smart Calibration va îmbunătăți redarea, reglând culoarea, expunerea și calitatea imaginii pentru cea mai bună experiență de vizionare.

De asemenea, o soluție nouă care extinde posibilitățile de utilizare ale Samsung Freestyle pentru generația a 2-a este funcția Smart Edge Blending. Acum, utilizatorii pot conecta două videoproiectoare Freestyle pentru o experiență cinematografică de amploare direct în propria casă. Totodată, dacă utilizatorii doresc să se bucure de vizionarea filmelor împreună, dar în liniște, fără a-i deranja pe cei din jurul lor, acum pot opta pentru conexiunea Multi Bluetooth, conectând două căști bluetooth la Samsung Freestyle Gen 2.

Noul videoproiector Samsung este disponibil acum și în România

A doua generație de Samsung Freestyle dispune de o memorie extinsă, ceea ce permite o experiență mai rapidă și mai facilă a conținutului preferat direct de pe videoproiectorul inteligent. De asemenea, produsul este livrat împreună cu telecomanda Samsung SolarCell. Aceasta are un panou solar pentru o încărcare ușoară și comodă, fie la interior, fie în aer liber. Telecomanda oferă o alternativă sustenabilă la telecomenzile tradiționale alimentate cu baterii, estimându-se că va salva până la 200 de milioane de baterii în următorii șapte ani.

Samsung Freestyle Gen 2 este disponibil în România la prețul de 3.999 lei, pe samsung.com/ro sau în ofertele partenerilor Samsung. În perioada 1 septembrie – 1 octombrie 2023, utilizatorii care vor achiziția un videoproiector Freestyle Gen 2 vor primi gratuit o baterie externă inclusă în același preț, livrarea gratuită, precum și 24 de rate fără dobândă prin TBI Bank. Pentru mai multe detalii vizitați https://www.samsung.com/ro/.

.