Noul proiector Samsung Freestyle gata de lansare, precomenzile epuizate

445
Noul proiector Samsung Freestyle gata de lansare precomenzile epuizate
Sursa Foto: Samsung Electronics Co.

Noul proiector portabil Samsung dezvăluit la Consumer Electronics Show săptămâna trecută, a început bine contactul cu piața. Compania Samsung a anunțat că toate precomenzile s-au epuizat în Coreea și în străinătate. Samsung Freestyle este un dispozitiv portabil de divertisment destinat în special generației Z și milenialilor. Pentru folosire nu este necesar un ecran separat, iar suportul se rotește până la 180° pentru a permite utilizatorilor să vadă videoclipuri oriunde, de la masă până la tavan.

Samsung Freestyle a fost prezentat pentru prima dată în timpul discursului principal de către Han Jong-hee, vicepreședinte și CEO al Samsung Electronics, la CES Las Vegas, pe 4 ianuarie. Perioada de precomenzi pentru dispozitiv a avut loc între 4 și 10 ianuarie, dar stocul a fost epuizat. America de Nord este momentan în așteptare pentru noi dispozitive după ce stocul inițial de 3.600 de bucăți a fost epuizat.

De asemenea, consumatorii din Coreea trebuie să aștepte până în data de 18 ianuarie, când precomenzile vor fi reluate. Conform ziarului sud-coreean The Korea Herald, de săptămâna viitoare vor începe precomenzile pe alte piețe majore, inclusiv Europa și America Latină.

Precomenzi epuizate pentru proiectorul Samsung Freestyle

Samsung Freestyle va intra oficial în vânzare la sfârșitul acestei luni pe mai multe piețe din lume. Noul proiector Samsung este echipat cu funcții care îi permit să-și ajusteze automat ecranul la orice suprafață, în orice unghi și să ofere o imagine clară și o experiență de sunet de calitate cinematografică, a spus compania. De asemenea, acceptă funcțiile Smart TV prin parteneriat cu servicii globale OTT precum Netflix și Disney+. Când nu este folosit ca proiector, se poate transforma într-un dispozitiv de iluminat datorită modului său ambiental și capacului translucid al obiectivului.

Disney+ este un serviciu de streaming deținut de Walt Disney Company. Cea mai mare parte a conținutului său este format din filme și seriale produse de Walt Disney Studios, Walt Disney Television și de alte branduri deținute de Disney.

Samsung Freestyle are o greutate de numai 830 grame și un design minimal care se potrivește într-o singură mână, făcându-l ușor de transportat. În plus, compatibilitatea este îmbunătățită cu un USB Tip C pentru alimentare. Proiectorul poate fi utilizat convenabil nu numai în interior, ci și în activități în aer liber, cum ar fi campingul, atunci când este conectat la o baterie externă de 50W/20V. Cel mai mare avantaj al Freestyle este echiparea acestuia cu diverse funcții care setează automat ecranul. Este vorba despre „Auto Keystone”, „Auto Leveling” și „Auto Focusing”.

  • Auto Keystone. Este o funcție care corectează automat distorsiunea ecranului proiectorului
  • Auto Leveling. O funcție care ajustează automat nivelul în funcție de poziția proiectorului
  • Auto Focus. O funcție care ajustează automat focalizarea ecranului proiectorului

Freestyle nu seamănă cu proiectoarele tradiționale staționare sau portabile. Nu este nici din aceeași categorie cu proiectoarele cu focalizare scurtă, gen The Premiere. Samsung The Freestyle se adresează unei generații obișnuită să ia și să consume conținut oriunde ar merge.