Samsung Freestyle – un proiector portabil pentru divertisment

306
Samsung Freestyle un proiector portabil pentru divertisment
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat la CES 2022 Las Vegas noul videoproiector portabil și dispozitiv pentru divertisment, Samsung Freestyle. Freestyle vine pentru prima dată cu acest tip de tehnologie și flexibilitate pentru a oferi o experiență de vizionare și divertisment optime celor care își doresc să ducă oriunde conținutul video și audio.

Destinat generației Z și milenialilor, Samsung Freestyle este un videoproiector, o boxă inteligentă și un dispozitiv de iluminare ambientală. Toate sunt încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil. Când vine vorba de portabilitate, Freestyle cântărește doar 830 de grame. În acest fel orice spațiu poate fi schimbat cu ușurință într-un ecran. Spre deosebire de videoproiectoarele convenționale, sub formă de cutie, Freestyle are un suport versatil ce permite rotirea până la 180°, permițând utilizatorilor să urmărească videoclipuri de înaltă calitate oriunde – acesta putând fi așezat pe masă, podea, perete sau chiar tavan – fără a fi necesar un ecran separat. Este din altă clasă decât proiectorul Samsung The Premiere.

Samsung Freestyle, un proiector versatil și flexibil

Freestyle este un videoproiector unic, orientat către versatilitate și flexibilitate. În acest fel va răspunde stilurilor de viață în continuă schimbare ale consumatorilor”. A declarat Simon Sung, Executive Vice-President and Head of the Sales & Marketing Team of the Visual Display Samsung. „Fără limitări ce țin de spațiu sau factori de formă, Samsung Freestyle este un dispozitiv distractiv și versatil care poate fi folosit în orice mod preferă consumatorii”.

Freestyle vine cu funcții de auto-keystone și auto-leveling, ce reprezintă tehnologia de vârf din industrie. Caracteristicile permit dispozitivului să-și ajusteze automat ecranul la orice suprafață, în orice unghi, oferind o imagine perfect proporțională. În plus, funcția de focalizare automată îi permite lui Freestyle să afișeze o imagine clară pe orice suprafață, în orice unghi, până la 100 de inch (2,54 metri) în dimensiune. De asemenea, Freestyle are în componență un radiator dublu care permite un bass clar și profund, fără distorsiuni, iar capacitatea sa de a reda sunetul la 360° le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență sonoră de calitate cinematografică, indiferent unde se află.

În ceea ce privește alimentarea, The Freestyle este compatibil cu baterii externe care acceptă USB-PD și ieșire de 50 W/20 V sau mai mult. Astfel utilizatorii îl pot lua cu ei oriunde, indiferent dacă sunt în mișcare, într-o excursie în camping sau alte locuri. Noul dispozitiv Samsung este, de asemenea, un pionier prin faptul că este primul ecran portabil care funcționează atunci când este conectat la o priză standard, fără a fi nevoie de cablare suplimentară, pe lângă compatibilitatea cu opțiunea clasică a prizei de perete.

Freestyle oferă funcții disponibile pe televizoarele Smart TV

Atunci când nu este folosit ca proiector pentru a transmite conținut, Samsung Freestyle oferă, de asemenea, un efect de iluminare ambientală datorită funcției „ambient mode” și capacului translucid al obiectivului. Proiectorul Samsung este și o boxă inteligentă, care analizează muzica pentru a o asocia cu  efectele vizuale proiectate.

Freestyle oferă funcțiile Smart TV disponibile pe televizoarele inteligente Samsung. Printre acestea sunt servicii de streaming încorporate și funcții de mirroring și casting compatibile cu dispozitivele mobile Android și iOS. Este primul proiector portabil din industrie care este certificat de către principalii parteneri OTT. Este, de asemenea, primul proiector care include control vocal în câmp îndepărtat, permițând utilizatorilor să aleagă asistenții vocali preferați atunci când folosesc dispozitivul fără mâini. Proiectorul este disponibil pentru precomandă online pe piața din SUA din 4 ianuarie. Disponibilitatea se va extinde pe alte piețe globale în următoarele luni. Pentru mai multe informații despre portofoliul de stil de viață al Samsung, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.