Samsung a lansat un nou frigider 4-Door Flex cu funcții personalizabile

1013
Samsung a lansat un frigider flexibil cu 4 usi cu functii personalizabile
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics aduce gama de frigidere 4-Door Flex pe piețele globale. Noul Flex cu 4 uși oferă funcții personalizabile atât în interior, cât și în exterior, împreună cu un Beverage Center și un Dual Auto Ice Maker. Designul modern încorporat inspirat ridică experiența bucătăriei, îmbunătățind viața la domiciliu.

Cea mai recentă gamă 4-Door Flex include trei modele – Oțel inoxidabil, Bespoke și Family Hub. Noile frigidere cu patru uși reprezintă cea mai recentă ofertă Samsung de a satisface consumatorii în noile norme fără precedent de astăzi. Lansat inițial la CES 2021 în ianuarie, lansarea la vânzare a frigiderul 4-Door Flex va începe mai întâi în America de Nord în martie cu modelul Bespoke. Vânzările vor începe apoi pe anumite piețe selectate din America Latină, Europa, Asia, Orientul Mijlociu și Africa de Nord în prima jumătate a acestui an. Modelul Family Hub va fi lansat doar în America de Nord, America Latină, Europa, Asia de Sud-Est și Sud-Vest.

Samsung 4-Door Flex personalizbil la interior și exterior

Personalizarea este cheia pentru Samsung 4-Door Flex. Frigiderul oferă opțiuni flexibile atât pentru exterior cât și pentru interior. Dispune de un nou centru de băuturi, care oferă acces rapid la dozatorul de apă și un ulcior de umplere automată. De asemenea, este echipat cu aparatul de gheață Dual Auto. Acesta are două sisteme separate de producere a gheții. Acestea produc simultan gheață cuburi și bucăți de gheață mai mici pentru a se potrivi diferitelor preferințe pentru băuturile reci.

Regândirea și optimizarea spațiilor pentru a promova medii de viață favorabile a devenit una dintre prioritățile noastre. În acest fel putem răspunde nevoilor schimbătoare pe măsură ce lumea se adaptează la noile norme”. A declarat Hyesoon Yang, vicepreședinte și șeful Customer Experience Team, Digital Appliances, Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Noua gamă de frigidere Samsung cu 4-Door Flex oferă soluții specializate care pot fi adaptate stilului de viață individual”.

Noile frigidere Samsung pot fi ușor adapte la stilul tău de viață

Noul frigider Samsung cu 4 uși reprezintă angajamentul continuu al Samsung față de noi inovații. Astfel compania ajută consumatorii să-și materializeze stilurile de viață dorite prin oferte flexibile și personalizate. Gama completă cu 4-Door Flex oferă mai multe tipuri de personalizare:

  • Exterior personalizabil. Proprietarii de case își pot pune amprenta personală pe stilul lor de bucătărie prin utilizarea creativă a materialelor și culorilor. Versiunea Bespoke a 4-Door Flex oferă personalizarea culorilor și a texturii cu panouri de ușă interschimbabile, care vin cu o gamă largă de culori și finisaje.
  • Depozitare interioară flexibilă. Personalizarea interioară este posibilă cu toate modelele cu 4-Door Flex datorită rafturilor sale și a configurației sertarelor, care ajută la menținerea diferitelor alimente proaspete, creând condiții optime. Flex-ul cu 4 uși are Samsung Flex Zone. Este un compartiment controlat independent care se poate transforma rapid de la un frigider la un congelator. În acest fel poate stoca o gamă largă de produse utilizând cinci moduri de temperatură prestabilite. Toate versiunile frigiderului sunt echipate cu un sertar Flex Crisper, perfect pentru produse proaspete sau carne și pește. Au și un sertar Crisper+ care asigură umiditate pentru păstrarea fructelor și legumelor.
  • Recomandări bazate pe preferințele utilizatorului. Versiunea Family Hub oferă avantajele personalizării software-ului datorită serviciilor sale alimentate de AI. Primiți recomandări cu privire la mesele de familie cu Meal PlannerPlanificatorul automat de mese. De asemenea, rămâneți la curent cu durata de viață a produselor dvs., generați liste de cumpărături pentru ingrediente și comandați alimente direct de pe ecranul Family Hub.

Prospețime și performanțe îmbunătățite cu Samsung 4-Door Flex

4-Door Flex oferă diverse facilități, inclusiv acces rapid și ușor la apă rece răcoritoare. Beverage Center se află în interiorul frigiderului, duza distribuitorului de apă fiind mai puțin expusă la aer, reducând riscul de contaminare. Funcțiile suplimentare asigură că articolele din frigider rămân reci, dureze mai mult și au gust proaspăt.

  • Dual Auto Ice Maker produce gheață cubică obișnuită și cuburi de gheață mai mici, care pot răci băuturile mult mai repede. Producătorul de gheață dublu produce până la 2,8 kg de gheață pe zi și stochează până la 4 kg.
  • Autofill Water Pitcher – Umplere automată cu apă. Rezervorul se umple automat cu apă purificată, care poate fi infuzată cu fructe și ierburi, deci este gata de servit instantaneu.
  • Water Dispenser – Dozator de apă. Dozatorul are o duză din oțel inoxidabil, care se detașează pentru o spălare ușoară.
  • UV Deodorizing Filter – Noul filtru de dezodorizare încorporat reduce mirosurile cauzate de bacteriile din aerul din frigider cu ajutorul tehnologiei UV care curăță continuu filtrul.
  • Superior Cooling Performance – Performanță de răcire superioară. Păstrați alimentele mai proaspete pentru mai mult timp și păstrați-le aroma și gustul natural. Un sistem de răcire triplă furnizează independent aer rece către trei compartimente din frigider și congelator folosind trei răcitoare dedicate. Sistemul controlează temperatura și umiditatea din fiecare compartiment pentru a crea condiții optime de depozitare și previne amestecarea mirosurilor. Răcirea precisă minimizează fluctuația temperaturii la doar + /- 0,5° C pentru a păstra calitatea și textura alimentelor. Alimentele sunt păstrate proaspete, chiar dacă ușa frigiderului este deschisă frecvent.

Design atemporal, inovator pentru noul frigider Samsung

Modelul 4-Door Flex se integrează fără efort în tipurile de bucătării existente. Are linii elegante contemporane, design cu ecran plat, mânere ascunse atent și un distribuitor de apă. Între timp, versiunea cu 4-Door Flex Family Hub are, de asemenea, o interfață de utilizare îmbunătățită, contribuind la designul general al unității.

Family Hub dispune de un cadru digital care permite utilizatorilor să afișeze opere de artă la alegerea lor dintr-o selecție organizată. De asemenea, oferă o serie de vizualizări ale ecranului pentru a se armoniza cu decorul frigiderului și bucătăriei. Sunt disponibile Family Board și interfața digitală Family Hub care prezintă aspecte analogice pentru utilizatori.