Acasă Stiri Samsung a lansat un nou frigider de lux, New Chef Collection

Samsung a lansat un nou frigider de lux, New Chef Collection

Samsung a lansat vineri un nou frigider de lux. Acesta se evidențiază prin caracteristicile de personalizare pe care oferă cu până la 150 de combinații în design și opțiuni. Samsung a lansat frigiderul New Chef Collection în cadrul Prism Project. Acest proiect își propune să reflecte stilul de viață al consumatorilor și le permite să personalizeze materialele, culorile, formele și designul produselor. Acesta este al treilea produs electrocasnic Samsung lansat prin Project Prism, după frigiderul BESPOKE și mașina de spălat cu uscător Grande AI.

BESPOKE a arătat inovație în ceea ce privește designul și extensibilitatea. Grande AI a prezentat inovația în ceea ce privește experiența consumatorilor cu inteligență artificială„. A spus Lee Jae-seung, care conduce activitatea de electrocasnice la Samsung, conform Yonhap. „Frigiderul New Chef Collection este un aparat care extinde conceptul de BESPOKE. Chiar și spațiul interior al produsului este conceput pentru a oferi o experiență personalizată mai bună„.

Prețuri începând de la 5.750 de euro!

Samsung a spus că frigiderele din această serie vizează consumatorii născuți între începutul anilor ’80 și anii ’90. Frigiderul cu patru uși este un upgrade serios al frigiderului său premium Chef Collection, care a debutat în 2014. Noul model oferă cinci tipuri diferite nuanțe de panouri pentru uși și setări de depozitare a alimentelor, împreună cu două rame diferite de margine.

New Chef Collection va fi disponibil în cinci culori: Mare Blue, Cerra Black, Honed Navy, Honed Beige, Honed Light Silver. Pentru panourile ușilor modelului „Mare Blue”, cel mai premium, Samsung a spus că a colaborat cu De Castelli, o firmă renumită de prelucrare a metalelor, care a lucrat și cu producătorul auto de lux Maserati și celebrul brand de mobilă de bucătărie Boffi. Samsung susține că este primul producător de electrocasnice care a colaborat cu această firma italiană. Mare Blue se caracterizează prin exprimarea dinamismului și liniștii în același timp cu motivul mării din Veneția. Toate panourile sunt realizate manual și niciunul dintre ele nu are același model.

Maserati este o companie italiană producătoare de mașini de lux fondată pe 1 decembrie 1914 în Bologna. Sediul companiei este acum în Modena. Emblema Maserati este un trident. Maserati este deținută de FIAT Chrysler Automobiles.

„Cera Black” este fabricat din ceramică naturală 100% din Valencia, Spania. Se pare că ceramica va deveni o tendință în materie de mobilier de bucătărie de înaltă calitate. În plus, panourile „Honed Navy”, „Honed Beige” și „Honed Light Silver” vor adauga mai multă căldură naturii rece a metalului.

Temperatura poate fi reglată independent în zonele de depozitare

New Chef Collection are zone de depozitare pentru „Carne și pește”, „Vin și brânză”, „Legume și fructe”, „Family & Cook” și o zonă pentru suplimente sănătoase sau ingrediente crude „Health and well-being – sănătate și bunăstare”. Toate zonele se pot regla individual, în funcție de utilizator, de la -1 la 13°. Samsung este unul dintre cei mai mari producători mondiali de electrocasnice.

Congelatorul este echipat cu funcția „Auto Dual Ice Maker”. Aceasta oferă nu numai gheață de cocktail, ci și gheață de bază care poate fi folosită pentru diverse băuturi. În plus, a fost adăugat „Welcome Lighting”, unde este aplicat un senzor de detectare a mișcării pentru a emite o lumină albastră moale atunci când o persoană se apropie de frigider.

Samsung a spus că ideea sa privind zonele personalizate de depozitare a alimentelor a venit după ce a analizat 1,95 milioane de modele achiziționate a consumatorilor de alimente. În acest fel gigantul tech vrea să le permită utilizatorilor să își aleagă setările optime ale raftului în funcție de nevoile lor.

Capacitatea de stocare a noului frigider New Chef Collection variază între 900 și 930 litri, în funcție de setări. Prețurile noului frigider Samsung încep de la 5.750 de euro!

Stiri

De la AMOLED la Space Zoom: istoria inovației în seria Samsung Galaxy S

De la debutul său în 2010, seria Samsung Galaxy S a adus utilizatorii mai aproape de lumea din jur. Le-a făcut viața...

Samsung intenționează să aducă S Pen-ul la mai multe telefoane Galaxy

Samsung intenționează să aducă stiloul S Pen pe mai multe smartphone-uri Galaxy. Compania a anunțat acest lucru în cadrul evenimentului de presă...

Galaxy SmartTag poate localiza telefonul și funcționează ca o telecomandă

Seria Galaxy S21 și noua pereche de căști wireless Galaxy Buds Pro au fost punctul culminant al evenimentului Unpacked 2021. Dar nu...

NEON View aduce Artificial Human pe smartphone-urile Samsung

La începutul anului trecut NEON a fost anunțat la CES, un proiect avansat Artificial Human al STARLabs (Samsung Technology & Advanced Research...

Căștile Galaxy Buds Pro lansate, oferă un sunet epic în fiecare moment

Samsung a anunțat alături de seria Galaxy S21 și noua generație de căști Galaxy Buds Pro. Acestea oferă un sunet imersiv, o...

Samsung va lansa două noi încărcătoare wireless pentru telefoanele sale

Samsung este aproape de a lansa două noi încărcătoare wireless Qi pentru smartphone-urile sale și alte dispozitive compatibile. Imaginile apărute prezintă cele...

Galaxy Watch Active 2: o nouă culoare pentru a se potrivi cu seria Galaxy S21

Ca parte a lansării noii serii Galaxy S21, Samsung a lansat și o nouă culoare pentru Galaxy Watch Active 2. Smartwatch-ul Samsung...