Samsung a lansat un nou frigider Bespoke personalizabil cu o singură ușă

532
Samsung a lansat un nou frigider personalizat cu o singura usa
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat zilele trecute un nou frigider cu o ușă în gama Bespoke. Acesta este mai practic și va fi mult mai ușor de utilizat pentru persoanele care doresc un frigider mai simplu. Frigiderul personalizabil cu o singură ușă poate fi selectat din patru tipuri de moduri de utilizare. Poate fi folosit pentru refrigerare, congelare, o varietate de feluri de mâncare și legume (kimchi) și pentru o temperatură alternativă. Acest nou produs se caracterizează prin noua funcție de deschidere automată a ușii și un spațiu de depozitare mărit.

Noul frigider Bespoke cu o singură ușă nu are mâner! În acest an frigiderele personalizabile Samsung Bespoke au fost lansate și în România. Mânerul ușii a fost îndepărtat și un senzor tactil este montat pe ușă. În acest fel, când vreți să deschideți ușa frigiderului apropiați mâna de zona senzorului și ușa se deschide automat. Va fi un mod de deschidere a ușii foarte confortabil și convenabil pentru multe persoane.

Frigider Samsung Bespoke cu o singură ușă

În plus, pe lângă un nou design, Samsung a crescut și capacitatea noului frigider cu o singură ușă. Capacitatea noului frigider Bespoke este mai mare cu până la 29 de litri față de produsul anterior. Capacitatea modelului de temperatură alternativă este aceeași ca înainte.

Dacă folosiți cele trei moduri de utilizare, frigider, congelator și kimchi în combinație, acestea pot fi folosite pentru o capacitate de până la 1.103 litri. În plus, se aplică ușa de „răcire metalică” și „sistemul de răcire multiplă” la acest frigider cu o singură ușă. Astfel aerul rece rece este livrat uniform către fiecare compartiment, încât performanța de răcire este excelentă.

Kimchi este un fel de mâncare tradițională în bucătăria coreeană. Este compus din legume sărate, fermentate și condimentate. Este utilizat într-o varietate de supe și tocănițe și se mănâncă ca garnitură la aproape fiecare masă coreeană.

În special, modul de temperatură alternativă și kimchi pot fi utilizate în diferite scopuri în funcție de stilul de viață al consumatorilor. În aceste moduri temperatura interioară poate fi ajustată în diferite etape, în funcție de ingredientele din interiorul frigiderului.

Diferențele dintre temperatura alternativă, funcția de temperatură kimchi, modul congelare și refrigerare pot fi setate în cele mai mici detalii. Mai mult, pentru noul frigider personalizabil cu o singură ușă, puteți alege o culoare a ușii din 22 de culori de bază sau puteți alege propria culoare formată din 360 de culori.

Prețul în Coreea de Sud variază de la 1.249.000 la 2.199.000 won (~900 – 1.590€) în funcție de tip și culoare. Conform Samsung Newsroom. Samsung nu a dat detalii dacă și când noul frigider va fi disponibil și pe alte piețe internaționale.