Acasă Stiri Samsung 4-Door Flex: un nou concept inovator de frigidere personalizabile

Samsung 4-Door Flex: un nou concept inovator de frigidere personalizabile

Samsung introduce în portofoliul său de produse un nou concept de frigider: Samsung 4-Door Flex. Acesta va fi disponibil pe mai multe piețe globale. Designul se îmbină perfect cu bucătăriile moderne și se pliază pe diferite stiluri de viață ale utilizatorilor.

Noul concept oferă o soluție inovatoare de dozare a apei Beverage Center, care facilitează accesul rapid la dozatorul de apă și la un recipient cu umplere automată. De asemenea, oferă funcția Dual Auto Ice Maker, echipată cu două dozatoare independente de gheață care produc atât cuburi de gheață cât și fulgi de gheață în mod simultan, pentru a se potrivi diferitelor preferințe pentru băuturi reci.

Regândirea și optimizarea spațiilor pentru promovarea unor medii de viață favorabile a devenit una dintre prioritățile noastre. Vom satisface nevoile de schimbare, deoarece lumea se adaptează la noi standarde zi de zi. Noul concept Samsung 4-Door Flex oferă soluții specializate care pot fi adaptate la stilul de viață individual, ținând cont de contextul actual în care utilizatorii petrec mai mult timp acasă„. A declarat Hyesoon Yang, Vicepreședinte și șef la Customer Experience Team, Electrocasnice, Samsung Electronics.

Samsung 4-Door Flex potrivit pentru stilul de viață al oricărui utilizator

Noul frigider 4-Door Flex reprezintă angajamentul continuu al companiei Samsung de a dezvolta noi inovații. Prin acestea Samsung ajută consumatorii să obțină stilul de viață pe care îl doresc prin soluții flexibile și personalizate.

Personalizarea este posibilă datorită configurației flexibile ale sertarelor, care ajută la menținerea diferitelor alimente proaspete prin crearea unor condiții optime. Frigiderul Samsung 4-Door Flex include funcția Cool Select+, un compartiment controlat independent, care poate fi convertit rapid dintr-un frigider într-un congelator. În acest fel capabil să stocheze o gamă largă de alimente, utilizând cinci moduri de temperatură prestabilite. Există, de asemenea, un sertar Flex Crisper, perfect pentru produse proaspete sau carne și pește, și un sertar Crisper+ care asigură umiditatea optimă pentru fructe și legume.

Maximizarea prospețimii și a performanței

Frigiderul Samsung 4-Door Flex oferă diferite facilități, inclusiv acces rapid și ușor la apă rece. The Beverage Center este poziționat în frigider și menține dozatorul de apă mai puțin expus aerului, reducând riscul de contaminare. Funcțiile adiționale asigură o temperatură optimă de conservare a alimentelor din frigider, pentru o durată mai mare, păstrându-le același gust.

Dual Auto Ice Maker face cuburi de gheață și fulgi gheață în două sertare separate. Fulgii de gheață sunt mai mici și pot răci băuturile mult mai repede – sunt ideali pentru familiile cu copii. Acesta poate produce 2,8 kg de gheață pe zi și poate stoca până la 3,1 kg.

Vasul de apă se umple automat cu apă purificată, care poate fi infuzată cu fructe și ierburi, deci este gata pentru a fi servită instantaneu. Dozatorul de apă are o duză din oțel inoxidabil care poate fi detașată pentru o spălare ușoară. Noul filtru de odorizare încorporat reduce mirosurile cauzate de bacteriile din aer din frigider datorită tehnologiei UV care curăță continuu filtrul.

Performanță superioară de răcire, design elegant și armonios

Cu performanțe superioare de răcire frigiderul păstrează alimentele mai proaspete pentru mai mult timp, precum și aroma și gustul natural. Sistemul Triple Cooling controlează independent temperatura și umiditatea în trei compartimente și previne amestecul mirosurilor, folosind trei răcitoare dedicate. Precise Cooling minimizează fluctuațiile de temperatură în intervalul ±0,5°C pentru a păstra prospețimea și textura alimentelor. Alimentele sunt păstrate proaspete, chiar dacă ușa frigiderului este deschisă frecvent. Metal Cooling ajută la menținerea aerului rece pentru mai mult timp.

Samsung 4-Door Flex are un design elegant și armonios. Noul concept Samsung oferă casei un aspect modern și elegant. Frigiderul are un exterior minimalist, atemporal, cu uși plate, mânere încastrate, iar distribuitorul de apă este încorporat. Pentru mai multe informații, imagini sau video despre frigiderele Samsung 4-Door Flex, vizitați www.samsung.com.

Stiri

Galaxy S22 Ultra va avea cea mai bună cameră zoom realizată vreodată

Samsung Galaxy S21 Ultra este cel mai bun smartphone în materie de camere foto de pe piață.  Acest lucru se datorează camerei...

Samsung dezvoltă o tehnologie avansată de ambalare a cipurilor

Samsung a declarat vineri că a dezvoltat o nouă tehnologie avansată de ambalare a cipurilor pentru aplicații de înaltă performanță. Gigantul tech...

Galaxy Z Fold 2: rezistența la praf este inspirată de aspiratoarele Samsung!

Samsung tocmai a împărtășit o poveste uimitoare care spune multe despre provocările de a proiecta primele modele de smartphone-uri pliabile. Samsung Galaxy...

Noi detalii despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4

Tot mai multe zvonuri din ultima perioadă spun că Samsung lucrează la două noi ceasuri inteligente. Cele două ceasuri smartwatch-uri Samsung Galaxy...

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...