Samsung prezintă noua gamă de frigidere BESPOKE la IFA Berlin 2019

891
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Noua linie de frigidere BESPOKE de la Samsung oferă o soluție personalizabilă pentru consumatorii europeni. Noua gamă premium ce va fi prezentă la IFA Berlin are un design elegant și o inovație de ultimă generație. De asemenea, Samsung va lansa un nou produs din noua linie premium integrată – cuptorul cu aburi Dual Cook.

Samsung deschide o nouă eră a designului bucătăriei cu noua linie frigorifică BESPOKE. „Consumatorii europeni au o preferință pentru bucătăriile în stil încorporat. Au de asemenea și dorința de a reflecta identitatea și gustul personal al familiei în designul lor interior”. A declarat Harry Choi, șeful echipei de design Samsung Electronics. „Suntem încântați să vedem cum noile inovații ale stilului de viață Samsung, precum BESPOKE, satisfac nevoile unice ale fiecărei familii”.

Noua gamă de frigidere Samsung BESPOKE este personalizabilă

Seria BESPOKE de la Samsung este practic o nouă categorie de frigidere, conform News Samsung. Aceste frigidere permit utilizatorilor să-și amenajeze bucătăria într-un stil personalizat, la fel ca celelalte aparate încorporate. Sunt potrivite pentru bucătărie, ceea ce înseamnă că se pot încadra în cele mai multe bucătării contemporane.

Noua gamă de frigidere BESPOKE încorporează un design modular și oferă 8 tipuri diferite, de la frigidere cu o ușă la cele cu 4 uși. Având capacitatea de a configura BESPOKE în multe feluri, consumatorii se pot bucura de flexibilitatea de a-și adapta frigiderul la nevoile lor de viață și design.

De asemenea, consumatorii pot alege materialul preferat pentru aceste frigidere. Pentru panoul frontal, pot alege dintre trei materiale diferite – metal cotta, sticlă satinată și sticlă glam – și mai multe opțiuni de culoare. Cotta metal este disponibil în Charcoal, Alb și Mint, în timp ce Satin Glass vine în culori mate de gri, bleumarin, coral și galben. Sticla Glam oferă un finisaj lucios, alb sau roz. În plus față de culoare și finisaj, consumatorii pot alege și conceptul general de design interior pe care și-l doresc.

IFA Berlin (Internationale Funkausstellung Berlin). Este una dintre cele mai vechi expoziții industriale din lume și se desfășoară anual în capitala Germaniei. IFA Berlin atrage anual peste 1.800 de expozanți din întreaga lume. Prima ediție a avut loc în anul 1924.

Mai multe oferte de aparate încorporate pentru bucătărie

Samsung pregătește, de asemenea, o nouă gamă premium de aparate de bucătărie încorporate pentru Europa în 2020. Aceste aparate includ un cuptor cu inducție, o mașină de spălat vase și un frigider. Primul produs din gamă ce va fi dezvăluit la IFA Berlin 2019 (6 – 11 septembrie), este cuptorul cu abur Dual Cook. Cuptorul are un design modern și oferă o flexibilitate remarcabilă cu abilități de gătit multiple. Cuptorul este aliniat vertical și încorporează suprafețe texturate cu o nouă interfață de utilizator. Și, datorită funcției sale duble Cook Steam, acesta poate găti simultan prin convecție într-un compartiment și, cu abur în celălalt.

Atât frigiderul BESPOKE, cât și noua gamă premium de aparate încorporate sunt disponibile în material Satin Glass, cu o textură elegantă, antirid și se pot integra în orice spațiu pentru un aspect ambiental frumos. Acest efect este cu atât mai vizibil atunci când un BESPOKE din sticlă satinată și noile aparate încorporate sunt așezate unul lângă altul.