Samsung va lansa ediția „Frozen 2” de aparate de aer condiționat

628
Sursa Foto: koreaherald.com

Samsung Electronics a anunțat ieri că va lansa aparatele de aer condiționat ediția „Frozen 2”. Aceste aparate vor veni cu designul „Frozen 2” al personajelor acestei foarte populare producții Walt Disney Animation Studios. Samsung Electronics a adoptat pe Elsa, personajul principal al filmelor „Frozen” de la Disney, ca design exterior al aparatelor sale de aer condiționat fără vânt, a declarat compania.

Samsung a introdus pe piață primul aparat de aer condiționat pentru perete dotat cu tehnologie Wind-Free, în 2017. Gama de aparate Wind-Free este dotată cu tehnologia de răcire unică Wind-Free Samsung, completată de funcții AI de auto răcire și senzor de detectare a mișcării.

Samsung Wind-Free Airless 2020 Frozen 2, un aparat cu funcții AI

Samsung Wind-Free este primul sistem de aer condiționat, fără efectul windless, efect care apare datorită curenților de aer cu viteze mai mici de 15 m/s. Acest efect a fost definit de ASHRAE (American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineer) și menține un nivel confortabil de prospețime în orice spațiu, evitând sentimentul neplăcut de vânt.

Samsung produce aparate de aer condiționat atât pentru montat pe perete cât și pe podea. Ediția Samsung Wind-Free, numită Airless 2020 „Frozen 2”, este doar pentru tipul de montat pe perete. Acest model oferă două panouri exterioare, inclusiv cea cu Elsa pe el și versiunea originală, permițând clienților să modifice designul panoului după cum doresc.

Frozen 2 – Regatul de Gheață 2 este film muzical de animație realizat de Walt Disney Pictures în 2019. A avut încasări de peste 1,5 miliarde de dolari, al treilea film cu cele mai mari încasări din 2019. Este al doilea film de animație cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Panoul frontal de pe Samsung Airless „Frozen 2” este cu 11% mai larg decât modelele precedente, conform The Korea Herald. Astfel realizează o răcire pe o suprafață mai mare formând un flux de aer mai bogat cu un ventilator cu aproximativ 12% mai mare, permițând o răcire rapidă.

Noul aparat de aer condiționat va fi disponibil din 5 mai cu o ofertă suplimentară ce cuprinde un set de articole de papetărie pentru copii. Un total de 2.020 de unități ale ediției Samsung Wind-Free Airless „Frozen 2” cu un preț de aproximativ 880 USD vor fi  disponibile în magazinele Samsung online, cât și în magazine offline.