Samsung Wind-Free, noua gamă de aparate de aer condiționat cu AI

974
Suras Foto: Google.com

Samsung va prezenta la Interclima 2019 la Paris, în premieră mondială, o clasă complet nouă de aparate de aer condiționat cu montaj pe perete și agent refrigerant R32, dotată cu tehnologia de răcire unică Wind-Free și noi funcții inteligente.

Samsung aduce în centrul atenției la Interclima 2019 noua sa clasă de aparate de aer condiționat. Gama complet nouă este dotată cu tehnologia de răcire unică Wind-Free Samsung, completată de funcții AI noi de auto răcire și senzor de detectare a mișcării. Expoziția Interclima 2019 se desfășoară între 5 și 8 noiembrie 2019 în Paris, Franța.

Fiind una dintre expozițiile de referință în Europa pentru domeniul soluțiilor de climatizare și încălzire, Interclima 2019 este locul ideal pentru ca Samsung să-și sublinieze angajamentul față de piața europeană și să-și anunțe noua gama de produse pentru anul 2020 înainte de lansarea globală a acesteia pe diverse piețe din întreaga lume.

Tehnologia de răcire Samsung Wind-Free

Participarea Samsung la Interclima 2019 demonstrează misiunea noastră continuă pentru crearea de noi soluții de climatizare”. A declarat Wim Vangeenberghe, Vice Președinte pentru Afacerile globale de soluții HVAC al Samsung Electronics. „Noua gamă Samsung de aparate de aer condiționat pentru anul 2020 combină renumita noastră tehnologie de răcire Wind-Free cu noi funcții inteligente operate prin intermediul AI. Acestea maximizează confortul utilizatorului, îndeplinind în același timp și cerința de eficiență energetică sporită”.

Samsung a introdus pe piața europeană primul aparat de aer condiționat pentru perete dotat cu tehnologie Wind-Free, în 2017. Aparatele de aer condiționat dotate cu tehnologie Wind-Free dispun de un mod de răcire în trei etape. În prima etapă, temperatura este scăzută rapid în modul Răcire rapidă. În al doua etapă, folosește o funcție de dezumidificare pentru a seta nivelul optim al umidității. În final, când este atinsă temperatura dorită, modul de răcire Wind-Free este activat pentru a menține aceste niveluri și a oferi un nivel de confort ideal.

În Modul de răcire Wind-Free, aerul proaspăt este distribuit delicat și uniform prin mii de micro-orificii. În acest fel se creează o atmosferă interioară fără curenți de aer, de tip „Still Air”. ASHRAE definește „Stil Air” curenții de aer ce se mișcă la viteze sub 0,15 m/s, fără prezența curenților de aer rece. Această atmosferă interioară permite oamenilor sa trăiască, să lucreze și să se relaxeze în mod confortabil.

Funcționare inteligentă cu AI pentru Samsung Wind-Free

Noua gamă Wind-Free optimizează, de asemenea și procesul de răcire cu funcția sa AI de Auto-răcire. Auto-răcirea prin intermediul Samsung AI analizează mediul ambiant, temperaturile și modurile de răcire preferate de utilizator. Ia în considerare chiar și atmosfera mediului exterior pentru a trece automat la cele mai adecvate setări.

Are încorporat un Senzor de detectare a mișcării (MDS) care urmărește mișcările utilizatorului pentru a răci în mod eficient. Senzorul poate detecta când nu există niciun utilizator în cameră, schimbând automat setările aparatului de aer condiționat pentru a crește ușor temperatura sau a trece în modul standby.

Noua generație de aparate de aer condiționat Samsung Wind-Free cu montaj pe perete utilizează noul compresor auxiliar Digital Inverter. Acesta este eficient energetic, permițând utilizatorilor să mențină temperatura dorită, reducând în același timp consumul de energie. Noul compresor Digital Inverter este dezvoltat pentru a ajuta la menținerea temperaturii interioare într-un mod eficient fără a trebui deschis și închis aparatul în mod repetat. Aparatul de top al gamei Wind-FreeTM vine cu o etichetă energetică A+++, cea mai înaltă clasificare energetică posibil în Europa.

Noua clasă de aparate de aer condiționat de la Samsung va fi disponibilă din primul trimestru al anului 2020. Cu noua clasă de aparate, Samsung își va reînnoi oferta completă de aparate de aer condiționat cu montaj pe perete. Majoritatea aparatelor vor beneficia de îmbunătățiri tehnologice și vor prezenta un design nou similar cu o siluetă dreptunghiulară și netedă, pentru a se încadra armonios în orice spațiu. Mai multe informații detaliate despre acest produs vor fi făcute publice spre sfârșitul anului 2019.