Samsung „Future Unfolds” în locații renumite din întreaga lume

823
Miercuri, evenimentul Samsung „Galaxy Unpacked 2019” din San Francisco va dezvălui oficial noul smartphone „pliabil” Samsung. Este cel pe care fanii și nu numai, l-au așteptat de foarte mult timp. Compania va prezenta, de asemenea, seria aniversară Galaxy S10. Înainte de aceasta însă, Samsung a provocat agitație cu o campanie electorală masivă pentru eveniment în locuri fierbinți din întreaga lume. Gigantul tech a anunțat, „Viitorul se desfășoară” în scriere Hangul, scriere coreeană creată în 1443. Pentru milioane de oameni care nu vorbesc sau nu citesc limba coreeană, panourile provoacă uimire – dar, probabil, sunt foarte cool. Samsung le-a plasat în locuri iconice din întreaga lume, inclusiv Times Square din New York și Piazza del Duomo din Milano. Se mai află în piața Callao din Madrid, clădirea Hydroproject din Moscova, The Heeren din Singapore și Place de la Concorde din Paris, conform site-ului MediaPost. Pe Twitter, Samsung a postat și un scurt videoclip folosind logo-ul și data de „dezambalare” din 20 februarie. Acest clip video sugerează că telefonul pliabil, potrivit celor mai bune stop-cadruri din videoclip, se deschide pentru a crea un ecran mai mare.
Unele dintre aceste locații de reclamă sunt sponsorizate de Samsung
La unele dintre locațiile sus amintite Samsung contribuie ca sponsor. Un proiect major la care contribuie gigantul tech este securitatea la Domul din Milano. Supravegherea video este asigurată de gigantul tech. Un sistem avansat de supraveghere, conceput și realizat de Samsung, va garanta siguranța și securitatea simbolului orașului Milano. Activ 24 de ore din 24, sistemul supraveghează permanent locația și este monitorizat de agenți de poliție.

Domul din Milano este catedrala Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Milano. Construcția a început în 1386 și a fost încheiată în 1892. Are 12.000 m², o capacitate de peste 40.000 de locuri și o lungime de 157 m. 100.000 de vizitatori vin săptămânal la Domul din Milano, peste 6.000.000 pe an!

Smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold – acum sunt informații că va fi numit Galaxy Winner, va fi foarte scump. Conform zvonurilor va costa peste 1.800 de dolari și nu va fi echipat cu cea mai recentă tehnologie de 5G. Din punct de vedere practic, însă, noile modele Galaxy S10 vor fi mai mai importante. Seria de telefoane inteligente Galaxy S, care a avut un succes enorm, celebrează aniversarea a 10. Șampania și muzica va fi pentru seria Galaxy S10. Bineînțeles mai mulți stropi vor ajunge și pe Galaxy Fold! În trecut, Samsung și-a prezentat noile telefoane la Mobile World Congress din Barcelona. De data aceasta folosește locația din San Francisco, acolo unde Apple a lansat iPhone-urile sale în trecut. O mișcare care poate fi interpretată în mai multe feluri de fani și de observatorii din industria de telefonie mobilă.