Samsung W20 5G un smartphone high-end, se îndreaptă spre China

792
Sursa Foto: via SamMobile.com

La SDC 2019 de săptămâna trecută Samsung a confirmat că următorul său pliabil va avea un factor de formă clamshell. Este posibil ca un Samsung Galaxy pliabil clamshell să fie în drum spre China mai târziu în această lună. Acest lucru este ceea ce pare să sugereze un teaser pentru Samsung W20 5G, postat de compania chineză China Telecom. Referitor la urmașul lui Galaxy Fold, nu credem că va fi lansat mai repede de primăvara anului viitor.

Samsung W20 5G este doar un telefon obișnuit, sau cel puțin asta putem deduce din informațiile de până acum. Samsung folosește în jargonul interior cuvântul „folder” pentru telefoanele Flip și așa este descris telefonul cu numărul de model SM-W2020. Acest număr de model ar trebui să corespundă lui Samsung W20 5G. Mai mult, lista de piese pentru SM-W2020 nu menționează o balama, spre deosebire de lista de piese pe care le putem găsi atât pentru Samsung Galaxy Fold (SM-F900F) cât și pentru noul Fold 2 (SM-F700) pe care Samsung îl va lansa cândva anul viitor.

Samsung W20 5G alături de Galaxy A90 5G și Galaxy Note 10+ 5G în China

Chiar dacă vin dintr-o sursă destul de credibilă, preluată de Sam Mobile, este posibil ca informațiile să nu fie pe deplin corecte. Cu toate acestea, pe baza informațiilor disponibile, există șanse mult mai mari ca Samsung W20 5G să fie doar un telefon obișnuit, deși unul high-end. Telefoanele Samsung Flip sunt lansate de Samsung doar în China și sunt destul de scumpe.

Un telefon cu numărul de model SM-W2020, a fost certificat de Wi-Fi Alliance în septembrie. Samsung W20 5G, succesor al telefonului Samsung Flip W2019, este mult îmbunătățit și probabil va veni cu procesorul Qualcomm Snapdragon 855. Așteptăm de la W20 5G cel puțin 8 GB de RAM și 512 GB stocare, aceste telefoane venind de obicei cu specificații excelente.

Weibo este cel mai cunoscut și cel mai influent site de micro-blogging din China, a fost lansat în 14 august 2009. Peste 450 de milioane de utilizatori de internet din China se informează despre telefoanele mobile de pe acest site. Weibo este un hibrid între Twitter și Facebook. Site-ul este disponibil în limba chineză și engleză.

O postare recentă pe Weibo sugerează acum că Samsung va lansa un nou telefon pliabil din seria W, numit Samsung W20 5G, cândva în noiembrie. Momentan, nu se știe prea mult despre hardware-ul lui W20 5G / SM-W2020. Știm că va suporta și 5G, pentru că acesta este viitorul. De fapt, cei mai importanți trei operatori de telefonie mobilă din China au lansat recent rețeaua 5G.

Astfel anunțul de la China Telecom privind pe Samsung W20 5G a venit la momentul oportun. Telefonul Flip nu va fi primul smartphone Samsung 5G lansat în China. Samsung Galaxy A90 5G și Samsung Galaxy Note 10+ 5G sunt deja disponibile în această țară.