Samsung lucrează la un Galaxy A, are ecran de 5,7 inch și 16GB stocare

897
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung pare să lucreze la un nou smartphone din seria Galaxy A. Se presupune că viitorul smartphone va fi denumit Galaxy A5 și va avea un display de 5,7 inch. Smartphone-ul va avea numărul de model SM-A015F și ar putea fi cel mai accesibil telefon din seria A.

Conform site-ului 91Mobiles care citează o sursă de încredere, receptorul ar putea fi numit Samsung Galaxy A5. Am aflat că Galaxy A5 va avea un ecran de 5,7 inch și spațiu de stocare intern de 16GB. Mergând după ordinea numerică a seriei A, Galaxy A5 va fi plasat sub Galaxy A10, precum și sub Galaxy A10s lansat recent. Gigantul high-tech ar putea lansa acest telefon pentru a concura cu Xiaomi Redmi 8A din categoria smartphone-urilor cu preț redus. Acest telefon va fi produs în India așa că informația nu este ieșită din comun, ea provenind din această țară.

Acest Samsung Galaxy A va veni cu Android Pie și One UI

Cel mai probabil, telefonul va veni cu interfața One UI și sistemul de operare Android 9 Pie, din cutie. Telefonul ar putea folosi panoul Infinity-V sau Infinity-U. Aceste modele de ecran sunt disponibile pe majoritatea telefoanelor moderne Samsung. În acest moment nu există alte detalii despre smartphone-ul Samsung Galaxy A5.

Samsung Galaxy A10s este smartphone-ul cel mai ieftin din seria Galaxy A în India. Are un preț de 10.499 rupii, echivalentul a 135 euro. Seria Galaxy A, a fost actualizată recent în India, cu lansarea smartphone-urilor Galaxy A30s și A50s. Ambele telefoane sunt dotate cu design prismat pe spate, triple-camera pe spate, procesoare Octa-Core și senzori de amprente in-display.

Octa-Core este un procesor alcătuit din opt nuclee de procesoare. Acest tip de procesor permite smartphone-urilor să efectueze sarcini mai avansate. Pot fi urmărite filme de înaltă rezoluție și jocuri grafice grele, fără a descărca bateria, făcând dispozitivele mai capabile și mai eficiente.

Samsung Galaxy A50s dispune de triple-camera la spate cu o cameră principală de 48MP și o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W. Camera pentru autoportrete și apeluri video are 32MP și este plasată pe un afișaj Full HD+ de 6,4 inch Infinity-U Super AMOLED.

Samsung Galaxy A30s, pe de altă parte, are un ecran HD+ Super AMOLED de 6,4 inch. Are camere triple la spate cu una principală de 25MP și un shooter de 16MP pentru selfie-uri și apeluri video. Are o baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W.

Repetăm ce am scris mai sus, despre acest viitor Galaxy A cu ecran de 5,7 inch și stocare de 16GB nu sunt detalii. Vom reveni în cel mai scurt timp când vor apărea noi informații. Va fi un telefon ieftin și va interesa pe mulți dintre utilizatorii de telefoane Samsung.