Samsung Galaxy A03 Core listat online cu baterie de 5.000mAh

486
Samsung Galaxy A03 Core listat online cu baterie de 5000mAh
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung pare să fi introdus în tăcere un nou smartphone din seria A, numit Samsung Galaxy A03 Core. Dispozitivul a fost listat ieri pe site-ul companiei. Este un smartphone entry-level cu specificații modeste și un preț mic. Telefonul are un ecran TFT HD+ Infinity-V cu diagonala de 6,5 inch (16,51 cm) și rezoluția 720 x 1600 pixeli.

Smartphone-ul Galaxy A03 Core are o singură cameră la spate de 8MP, însoțită de un blitz LED. Specificațiile cheie ale dispozitivului includ un procesor Unisoc SC9863A octa-core, 2GB de RAM și o baterie de 5.000mAh. Conform MySmartPrice, este posibil ca telefonul să nu aibă support de încărcare rapidă. Spațiul de stocare este de 32GB, cu opțiune de extindere suplimentară folosind un slot pentru card micro-SD.

Samsung Galaxy A03 Core lansat doar cu o conectivitate 4G

Samsung a listat Galaxy A03 Core pe site-ul său web. Cu toate acestea, detaliile privind prețul și disponibilitatea telefonului nu sunt anunțate de companie în acest moment. Când va fi pus în vânzare smartphone-ul va fi disponibil în negru și albastru. Deocamdată, nu sunt disponibile informații despre disponibilitatea acestui telefon.

În ceea ce privește camerele, Galaxy A03 Core va veni cu o camera principală cu focalizare automată de 8 megapixeli cu deschidere f/2.0 la spate și frontal cu o cameră de ​ 5MP cu deschiderea f/2,2. Samsung Galaxy A03 Core are un slot dual-SIM (Nano-SIM + Nano + micro-SD) și vine cu conectivitate 4G LTE. Senzorii de la bord includ un accelerometru, un senzor de lumina ambientală și senzor de proximitate.

Cartela nano-SIM a fost lansat în 2012 și mai subțire decât cartelele Micro și Mini-SIM. Nano-SIM are dimensiunile 12,3 x 8,8 x 0,67 mm. Apple iPhone 5, lansat în septembrie 2015, a fost primul smartphone dotat cu cartelă nano-SIM.

Samsung nu a spus ce sistem de operare are acest telefon, dar presupunem că este Android 11 Go Edition, însoțit de interfața Samsung One UI. Smartphone-ul nu are nici jack audio de 3,5 mm. Din punct de vedere al dimensiunilor, smartphone-ul măsoară 164,2 x 75,9 x 9,1 mm. Cel mai probabil este un urmaș a lui Samsung Galaxy A2 Core.

Samsung nu a dezvăluit încă un preț pentru acest telefon, lăsând astfel loc la speculații că ar putea costa ~ 80 – 100 de euro, sau poate chiar mai puțin. Probabil acest dispozitiv este un candidat pentru cel mai ieftin smartphone Samsung din 2021.