Samsung Galaxy A03s cu ecran de 6,5 inch și triple-camera

743
Samsung Galaxy A03s
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung a lansat smartphone- ul Galaxy A02s anul trecut în noiembrie. Dispozitivul a ajuns pe unele piețe, de exemplu India, sub numele de Galaxy M02s. Acum, se pare că producătorul coreean de smartphone-uri se pregătește pentru lansarea lui Samsung Galaxy A03s. Specificațiile și fotografii cu noul smartphone au apărut deja în presă.

Din fotografii putem vedea că telefonul va avea un afișaj Infinity-V cu o diagonala de 6,5 inch (16,51 centimetri). La spate smartphone-ul va avea trei camere însoțite de un bliț LED. Dispozitivul este prevăzut cu un senzor de amprente montat lateral și încorporează un port USB de tip C, față de un port microUSB pe Galaxy A02s.

Samsung Galaxy A03s un nou smartphone ieftin

Smartphone-ul arată foarte asemănător cu Samsung Galaxy A02s. Cu toate acestea, de data aceasta, Samsung pare să aducă două schimbări semnificative cu Samsung Galaxy A03s. După cum am menționat mai sus, Samsung încorporează un senzor de amprente montat lateral și un port USB tip C pentru A03s. Anul trecut, Galaxy A02s nu avea un senzor de amprentă și avea doar un port microUSB pentru încărcare. În ceea ce privește dimensiunile Galaxy A03s are 166,6 x 75,9 x 9,1 mm. Inclusiv cu modulul camerelor foto spate grosimea telefonului este de 9,5 mm.

Samsung Galaxy A03s va avea un ecran de 6,5 inch. În ceea ce privește departamentul foto telefonul are o cameră principală principală de 13MP și două camere de 2MP în spate, probabil ultra-wide și macro. Pentru selfie-uri și apeluri video, Samsung Galaxy A03s ar putea avea o cameră de 5MP. Telefonul va avea, de asemenea, o mufă audio de 3,5 mm, conform MySmartPrice. Specificațiile hardware și detaliile privind capacitatea bateriei la Galaxy A03 rămân un mister în acest moment. Probabil Samsung va merge pe aceeași baterie de 5.000mAh aflată pe Galaxy A02s.

Snapdragon 450 este fabricat cu tehnologia de 14 nm. Are un modem integrat Snapdragon X9 LTE ​​și GPU Adreno 506. Snapdragon 450 este conceput pentru a oferi conectivitate rapidă, performanțe puternice și eficiență energetică.

Nu știm în acest moment nici ce procesor are Galaxy A03s. Este posibil ca Samsung să rămână la același procesor Snapdragon 450, aflat pe Galaxy A02s, sau va trece la unul MediaTek așa cum a pus pe mai multe din telefoanele sale din această categorie. Nu știm nimic nici despre un eventual preț și nici despre o dată de lansare.