Samsung Galaxy A04 poate fi lansat în orice moment

331
Samsung Galaxy A04 poate fi lansat in orice moment
Sursa foto: notebookcheck.net

După numele acestuia, Samsung Galaxy A04 este un smartphone de buget care ar trebui să se lanseze în 2023. Cu toate acestea, numărul de zvonuri despre telefon este foarte mare încât pare probabil un debut mai iminent. Cel mai recent este că a fost certificat de autoritățile indiene și thailandeze, sugerând astfel disponibilitatea sa în cel puțin una dintre aceste țări în curând.

Compania sud-coreeană a lansat deja un Samsung Galaxy A03 în 2022. Cu toate acestea, conform Notebookcheck, se pare că Samsung nu are intenția să se oprească aici și este avansat cu lucrul la succesorul acestuia Samsung Galaxy A04. Acum, noile zvonuri aduc pretinsul smartphone entry-level și mai aproape de piață decât se credea anterior.

Samsung Galaxy A04 certificat de NBTC și BIS

Autoritatea de reglementare NBTC din Thailanda a aprobat un dispozitiv care se numește Samsung Galaxy A04. Smartphone-ul are numărul de model (SM-A045F), număr care a mai apărut în unele informații anterioare. Listarea și certificarea acestuia pe site-ul NBTC arată că va fi un dispozitiv dual-SIM (DS) și va fi doar 4G/LTE.

Între timp același dispozitiv a apărut pe site-ul web al Biroului pentru Standarde Indiene (BIS). Prin urmare, Samsung Galaxy A04 poate fi într-adevăr lansat înainte de 2023. De obicei după ce este certificat de Indian Bureau of Standards (BIS), smartphone-ul respectiv este lansat în scurt timp. Deoarece știm că Samsung are o problemă cu stocurile nevândute ale telefoanelor de nivel mediu și inferior, lansarea acestui telefon în perioada următoare este puțin ciudată.

BIS este organismului național de standardizare din India. A fost fondat în 23 decembrie 1986. BIS are are 25 de membri provenind din guvernele centrale sau de stat, industrie, instituții științifice și de cercetare și organizații de consumatori.

Samsung Galaxy A04 a fost recent depistat pe site-urile FCC și Wi-Fi Alliance, cu numărul de model SM-A045F/DS. Este clar un urmaș al modelului Samsung Galaxy A03, dar în afară de nume nu știm nimic despre Galaxy A04.

Se speculează că va veni cu o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W și ar trebui să ruleze pe sistemul de operare Android 12 și versiunea Core a One UI 4.0. În afară de aceasta, alte detalii despre dispozitiv sunt încă un mister. Dar această vizită NBTC și BIS și cele sale anterioare la FCC și Wi-Fi Alliance, arată că suntem aproape de lansarea sa oficială.