Samsung Galaxy A04s va avea procesor Exynos 850 și triple-camera

207
Samsung Galaxy A04s cu procesor Exynos 850
Sursa foto: mysmartprice.com

Despre telefonul Samsung Galaxy A04s au fost mai multe știri în ultimul timp. Dispozitivul a fost depistat în baza de date Geekbench cu procesorul Exynos 850 și Android 12 în iunie, iar mai târziu, s-au scurs mai multe detalii despre Samsung Galaxy A04s 5G și Galaxy A04s.

Mai recent, telefonul a fost depistat pe site-ul web al Comisiei Federale de Comunicații (FCC), dezvăluind opțiuni de conectivitate și viteza de încărcare a dispozitivului. Acum, imaginile live ale viitorului Samsung Galaxy A04s au apărut, dezvăluind designul telefonului. Potrivit colegilor noștri de la site-ul MySmartPrice, telefonul se află în producție și probabil nu va dura mult până va fi lansat.

Samsung Galaxy A04s cu Exynos 850 și 3GB de memorie RAM

Mai multe imagini cu Samsung Galaxy A04s au fost publicate de 91mobiles zilele trecute. Vedem aici designul telefonului, decupajul camerei și opțiunile de porturi. Telefonul Samsung Galaxy cu numărul de model SM-A047 este în faza de producție în India la fabrica din Noida. Deoarece acesta este un smartphone de buget, dispozitivul va fi realizat din plastic.

În ceea ce privește designul, Galaxy A04s are colțurile ușor curbate și un model texturat pe spate. Butonul de pornire al telefonului va avea atribuții și de scaner de amprente, iar butoanele de volum sunt pe marginea dreaptă. Partea frontală a dispozitivului va veni cu un notch tip strop de apă în cădere, unde va fi camera selfie.

Primul LED cu capacitate mare de iluminare a fost realizat de cercetătorul Shuji Nakamura în anul 1993 dintr-un aliaj de InGaN (Nitrura de indiu galiu). Acesta a fost premiat în anul 2006 cu Milennium Technology Prize pentru invenția sa.

În spate, dispozitivul va găzdui trei camere foto și un bliț LED într-un modul dreptunghiular. Putem vedea, de asemenea, slot-urile pentru mufa audio de 3,5 mm, un port USB tip-C și o grilă pentru difuzoare în partea de jos.

Viitorul dispozitiv din seria A va fi alimentat de procesorul Samsung Exynos 850 cuplat cu 3GB de memorie RAM. Smartphone-ul entry-level va porni cu Android 12 din cutie, probabil însoțit de interfața One UI 4.1. Telefonul este de așteptat să aibă un afișaj LCD PLS, dar nu știm diagonala în acest moment. Probabil va fi de 6,5 inch (16,51 cm). Sunt informații despre o baterie de 5.000 mAh, momentan neconfirmate, dar știm că va avea o încărcare rapidă de 15W.