Samsung Galaxy A05: designul, specificațiile și culorile

231
Samsung Galaxy A05 culori
Sursa Foto: mspoweruser.com

Despre Samsung Galaxy A05 au fost mai multe informații în ultima perioadă, știm că va fi unul din primele modele din seria Galaxy A din 2024 care va fi lansat de compania sud-coreeană. Acum au apărut mai multe fotografii cu acest telefon, arătându-ne astfel designul său. Asta nu e tot, totuși. Au apărut și câteva informații despre specificații, dar și despre culori.

Imaginile apărute acum, via AndroidHeadlines, confirmă în mare fotografiile telefonului care au apărut luna trecută. Dispozitivul a fost văzut la Anatel – Agencia Nacional de Telecomunicacoes din Brazilia atunci, iar designul său merge mână în mână cu aceste randări. Asta le oferă mai multă credibilitate noilor fotografii, desigur. Galaxy A05 va fi urmașul lui Samsung Galaxy A04. Luna trecută Galaxy A05 a fost certificat de Wi-Fi Alliance și Bluetooth SIG, deci lansarea nu poate fi departe.

Samsung Galaxy A05 va fi lansat negru, argintiu și verde deschis

Am văzut din fotografii că telefonul are un ecran tip Infinity-V, cu o mică crestătură central sus în forma unui strop de apă în cădere. Va avea un design cu ecran plat, iar rama de jos va fi mai groasă decât restul. Toate butoanele butoanele fizice ale telefonului vor fi plasate pe în partea dreaptă, lucru obișnuit la Samsung în ultimul timp.

Telefonul va sosi în culori negru, argintiu și verde deschis, după cum puteți vedea în fotografia de mai sus. Două camere vor fi incluse pe spatele la Galaxy A05, iar ambele părți din față și din spate ale telefonului vor fi plate. Cadrul din jurul telefonului va fi curbat, spre deosebire de Galaxy A14 care va avea ramele laterale plate din plastic.

Primele materiale plastice au fost produse din transformarea materialelor naturale. Prima materie plastică sintetică a fost inventată în 1909 de belgianul Leo Baekeland. Aceasta avea să-i poarte numele: rășina fenolformaldehidică – bachelita.

Acum, au apărut și câteva specificații ale telefonului. În imagine puteți vedea camerele telefonului detaliate, într-o anumită măsură. Samsung Galaxy A05 are o cameră principală de 50 MP (unghi larg) și o cameră de adâncime de 2 MP. Un shooter de 8 megapixeli va sta pe partea frontală a telefonului pentru selfie și apeluri video.

Telefonul a apărut pe Geekbench cu procesorul MediaTek Helio G85, 6 GB de RAM și 64 / 128 GB stocare. Butonul de pornire/blocare din lateral se va dubla ca scaner de amprente și o mufă audio de 3,5 mm va fi la bord. Galaxy A05 va avea cel mai probabil un ecran HD+ cu diagonala de 6,7 inch (17,02 cm) și o baterie de 5.000 mAh. Ne așteptăm la o încărcare cu fir de 25 W. Dispozitivul nu va accepta încărcare wireless.