Samsung Galaxy A11 primește patch-ul de securitate din decembrie 2021

266
Samsung Galaxy A11 primeste actualizare de securitate din decembrie 2021
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a lansat actualizarea de securitate din decembrie 2021 pe mai multe dispozitive. Ca de obicei actualizarea a debutat cu modelele emblematice, urmând apoi modele din seriile Galaxy A și Galaxy M. Destul de târziu, dar de câteva zile actualizarea a fost lansată și pentru noile modele din seria Galaxy A52, inclusiv în România. Acum și Samsung Galaxy A11 primește actualizarea din decembrie 2021.

După ce a lansat actualizarea de securitate din decembrie 2021 pentru Galaxy F41, compania a lansat-o pentru ieri și pentru Samsung Galaxy A11. Ultima actualizare de securitate a anului se lansează în prezent în Brazilia și ar putea ajunge pe alte piețe în următoarele zile. Conform SamMobile, cel mai probabil va ajunge în Europa în primele zile din 2022.

Samsung Galaxy A11 primește versiunea de firmware A115MUBU2BUK4

Cea mai recentă actualizare de software pentru Samsung Galaxy A11 vine cu versiunea de firmware A115MUBU2BUK4. Aceasta include corecția de securitate din decembrie 2021, concepută pentru a remedia diversele vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate. Deși nu avem încă jurnalul de modificări pentru actualizare, este obișnuit ca Samsung să includă unele îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului și remedieri de erori cu fiecare nouă actualizare.

Samsung Galaxy A11 a fost lansat în martie 2020 cu Android 10 la bord, însoțit de interfața One UI 2. Smartphone-ul a primit actualizarea la Android 11 și One UI 3.1 la începutul acestui an. Va primi actualizarea cu noul sistem de operare Android 12 și interfața One UI 4.0 anul viitor. Galaxy A11 și Galaxy A21 au fost lansate și în SUA, unde se vând foarte bine.

Brazilia este a cincea țară ca populație (~211 milioane locuitori) și suprafață din lume. Este cea mai mare țară din lume și singura din America cu limba oficială portugheza. Brazilia este statul cu cel mai mare număr de catolici din lume.

Dacă sunteți utilizator de Samsung Galaxy A11 în Brazilia este posibil ca smartphone-ul dvs. să fi primit deja actualizarea. De asemenea, puteți verifica manual actualizarea software-ului navigând la Setări » Actualizare software și, dacă este acolo, atingeți Descărcare și instalare.