Samsung Galaxy A11 primește Android 12, este ultima sa actualizare majoră

241
Samsung Galaxy A11
Sursa foto: via SamMobile.com

Actualizarea Android 12 a fost lansată pentru Samsung Galaxy A11. Acest smartphone ieftin a fost lansat la începutul anului 2020 cu sistemul de operare Android 10 la bord și între timp a primit actualizarea la Android 11. Conform programării inițiale Samsung, Android 12 va fi ultima sa actualizare majoră de software.

Actualizarea Android 12 și interfața One UI Core 4.1 pentru Samsung Galaxy A11 vine cu versiunea de firmware A115FXXU3CVI3. Actualizarea vine la pachet cu patch-ul de securitate din august 2022 care remediază zeci de vulnerabilități de confidențialitate și securitate. Noua actualizare de software se lansează în prezent în Sri Lanka și ne așteptăm să se extindă în alte țări în următoarele zile.

Ce aduce Android 12 și One UI 4.1 Core la Samsung Galaxy A11

Actualizarea Android 12 aduce caracteristica Paleta de culori pe Galaxy A11. Puteți extrage culorile primare din imaginea de fundal a telefonului și să le aplicați diferitelor elemente ale interfeței de utilizare. Modul întunecat a fost îmbunătățit și există o nouă animație de încărcare. Glisoarele pentru luminozitate și volum sunt acum mai groase și mai ușor de accesat. Samsung a îmbunătățit, de asemenea, stilul widget-ului și designul interfeței de utilizare a selectorului de widget-uri. Puteți alege ieșirea audio chiar din ecranul de blocare și puteți adăuga mai multe widget-uri acolo.

Samsung a îmbunătățit toate aplicațiile stoc de pe Galaxy A11 cu Android 12, potrivit SamMobile. Înregistrarea video începe imediat ce atingeți butonul declanșator. Mai devreme, înregistrarea video a început după ce ați eliberat butonul declanșator, ceea ce a însemnat că unele momente ar putea fi ratate. Aplicația pentru cameră este acum mai curată și primește modul portret pentru animalele de companie.

Galaxy A11 are cu ecran TFT de 6,4 inch cu rezoluția (720×1560 pixeli). Procesorul Snapdragon 450 însoțit de 2/3/4GB de memorie RAM și 32/64GB stocare. Telefonul are o baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W.

Aplicația Galerie a îmbunătățit Poveștile, cu o mai bună sortare și aranjare a albumelor și abilitatea de a edita sau elimina informații personale (data, locația și ora) din imagini. Puteți chiar remasteriza imagini vechi sau neclare în aplicația Galerie. Funcția Editor foto din Galerie stochează acum istoricul editării, ceea ce înseamnă că puteți anula/reface editările fără a pierde fișierul original.

Tastatura Samsung oferă acum sugestii de limbă bazate pe gramatică, acces rapid la emoji-uri și GIF-uri și protecție pentru clipboard. Meniul de partajare a fost îmbunătățit cu One UI Core 4.1. Acum puteți să prioritizați ceea ce doriți să vedeți în meniul de partajare.

Aplicația Calendar și Îngrijirea dispozitivului îmbunătățite cu Android 12

Aplicația Calendar are un widget nou, capacitatea de a adăuga rapid evenimente și opțiuni de căutare mai bune. De asemenea, este mai ușor să partajați calendarul cu alții. Selectarea datei și orei este acum mai ușoară și puteți chiar recupera evenimentele șterse. Browserul Samsung Internet actualizat oferă sugestii de căutare mai rapide, widget-uri noi pe ecranul de pornire și posibilitatea de a porni în Modul Secret.

Secțiunea Îngrijirea dispozitivului arată acum mai multe informații dintr-o privire. Puteți vedea starea generală a telefonului și puteți diagnostica telefonul pentru probleme. Samsung a adăugat, de asemenea, mai multe funcții de accesibilitate cu notificări flash personalizabile, abilitatea de a edita efecte de estompare/transparență și un buton plutitor mereu disponibil.

Alte caracteristici noi pentru Samsung Galaxy A11 includ un meniu de siguranță și de urgență și modul redimensionabil imagine în imagine. De asemenea, aveți acces rapid la opțiunile ferestrelor pop-up, Panoul Edge îmbunătățit și opțiunea de a ignora alarma o dată. Funcționalitatea de căutare în aplicațiile Mesaje, Fișierele mele și Setări a fost, de asemenea, îmbunătățită.