Samsung Galaxy A12 primește Android 11 cu One UI Core 3.1

836
Samsung Galaxy A12 primeste Android 11
Sursa Foto: galaxyclub.nl

De câteva zile, Android 11 a fost pregătit pentru următorul telefon Samsung care încă a trebuit să primească actualizarea: Samsung Galaxy A12. De fapt, nu trebuia să primească actualizarea până în iulie, dar, ca întotdeauna, Samsung este cu câteva săptămâni înaintea programului său inițial. Cu o lună mai devreme decât a promis, Samsung lansează actualizarea la Android 11 pentru Galaxy A12. În același timp, dispozitivul va primi noua versiune a interfeței One UI Core 3.1.

Actualizarea de peste 1715MB aduce la Samsung Galaxy A12 versiunea de firmware A125FXXU1BUE3. Acesta conține patch-urile de securitate până în mai, inclusiv, astfel încât scurgerea recentă Fragattacks Wi-Fi a fost, de asemenea, rezolvată. Și, desigur, obțineți Android 11, inclusiv versiunea 3.1 a interfeței Samsung One UI Core.

Samsung Galaxy A12 primește Android 11

În rezumat, acest lucru are ca rezultat câteva modificări / îmbunătățiri. Printre altele, designul interfeței este rafinat cu o fereastră de notificare semi-transparentă și un nou control al volumului. Gestionarea memoriei în Android 11 a fost îmbunătățită și aveți noi modalități de a personaliza ecranul de acasă, de blocare și AOD după propriul gust. Galaxy A12 a fost lansat alături de Samsung Galaxy A02s în noiembrie 2020.

Ca pentru fiecare actualizare majoră pentru Android, ar trebui să știți, de asemenea, că consumul de energie al Galaxy A12 va fi temporar ceva mai mare. Acest lucru se normalizează din nou numai atunci când software-ul s-a optimizat din nou pentru tiparele de utilizare. La fel la descărcarea și instalarea actualizării cu Android 11 la Samsung Galaxy A12 consumul de baterie este mai mare. În acest fel trebuie să aveți smartphone-ul încărcat peste 50%. Este recomandat și folosirea unei rețele Wi-Fi pentru ca descărcarea să nu genereze erori.

Vodafone este o companie britanică de telecomunicații cu sediul în Londra, Marea Britanie. Compania este prezentă în 93 de țări și are 450 de milioane de clienți. Este a treia cea mai mare companie de telecomunicații mobile din lume.

Actualizarea lui Samsung Galaxy A12 cu Android 11 și One UI Core 3.1 este acum disponibilă în mai multe țări din Europa printre care și România. Actualizarea este trimisă prin Over The Air (OTA) pe modelele Galaxy A12 libere de rețea din Europa, potrivit GalaxyClub. A început să fie lansată și pentru telefoanele blocate în rețeaua Vodafone. Mai devreme sau mai târziu va apărea mesajul că puteți descărca actualizarea sau puteți verifica prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.