Samsung Galaxy A12s reperat pe FCC cu încărcare rapidă de 15W

426
Samsung Galaxy A12s reperat pe FCC cu incarcare rapida de 15W
Sursa Foto: mysmartprice.com

Samsung se pregătește pentru lansarea unui nou smartphone din seria Galaxy A. Gigantul tehnologic sud-coreean lucrează la o nouă variantă de Galaxy A12, care ar putea fi lansată ca Samsung Galaxy A12s. Samsung nu a anunțat oficial niciun detaliu despre viitorul smartphone cu preț redus.

Dispozitivul cu numărul de model SM-A127M a fost reperat pe site-ul agenției americane FCC, unde a fost certificat. Listarea pe site-ul Federal Communications Commission dezvăluie câteva detalii cheie ale viitorului smartphone. Samsung Galaxy A12s va veni cu suport de încărcare rapidă de 15W, printre altele.

Samsung Galaxy A12s cu încărcare rapidă de 15W

Samsung Galaxy A12s ar putea fi lansat foarte curând, având în vedere certificarea FCC. Listarea confirmă detaliile încărcării bateriei dispozitivului, telefonul momentan cu numărul de model SM-A127M, va suporta încărcare rapidă de 15W. Foarte posibil ca acest dispozitiv să vină cu o baterie de 5.000mAh sub capotă.

Conform MySmartPrice, o altă informație susține că Samsung Galaxy A12s ar putea fi lansat cu un Exynos 850. De fapt, aceasta va fi singura diferență mare între Galaxy A12 și A12s. Procesorul este asociat cu GPU Mali-G52 și 3 / 4GB de RAM și 128GB stocare internă. Utilizatorii pot extinde spațiul de stocare prin intermediul unui card microSD de până la 1TB. Acesta va fi un upgrade bun față de procesorul MediaTek Helio P35 aflat pe modelul Samsung Galaxy A12.

Infinity-V a fost lansat de Samsung în 2018, alături de Infinity-O și Infinity-U. Ecranul are o crestătură în forma unui strop de apă în cădere. Acest tip de ecran este folosit pe modelele din seria Galaxy M și modelele inferioare din seria Galaxy A.

Se așteaptă ca telefonul să aibă un display Infinity-V de 6,5 inch (16,51 centimetri) cu rezoluția HD+ (720 x 1600). În departamentul foto va avea patru camere pe spate. Va avea o cameră principală de 48MP și una ultra-wide de 5MP. De asemenea, va avea două camere de 2MP pentru adâncime și macro. Pentru selfie-uri, va exista o cameră frontală de 8MP.

De asemenea, ar trebui să conțină o mufă de 3,5 mm și un port USB tip C. Va avea un scaner de amprentă montat lateral și va rula sistemul de operare Android 11 din cutie. Smartphone-ul Samsung Galaxy A12s va fi lansat în trei culori – albastru, alb și negru.