Samsung Galaxy A13 5G: conectivitatea 5G tot mai ieftină

613
Samsung Galaxy A13 5G conectivitate 5G si mai ieftina
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Cu doar doi ani în urmă, 5G era un lucru nou și de ultimă generație pentru Galaxy S20. În 2021, noua conectivitate rapidă s-a extins în toată lumea cu gama de telefoane Samsung. Da, dar mai puțin în România, unde încă așteptăm rețelele 5G. Recent Samsung a lansat pe Galaxy A22 5G, care costă în jur de 200 euro. Dar Samsung va face conectivitatea 5G și mai accesibilă în curând. Compania lucrează acum la Samsung Galaxy A13 5G, care ar putea vedea lumina zilei înainte de sfârșitul anului 2021.

Informațiile noastre, via GalaxyClub, arată că Samsung lucrează la Galaxy A13. Dispozitivul va primi numărul de model SM-A136B, ceea ce arată că acesta este un telefon cu conectivitate 5G. În mod tradițional, telefoanele Galaxy A1x au un preț mai mic decât dispozitivele din seria A2x. Momentan nu știm prețul la Samsung Galaxy A13 5G.

Samsung Galaxy A13 5G – conectivitatea 5G tot mai accesibilă

Samsung Galaxy A13 5G este al doilea telefon din seria Galaxy A pentru 2022 care este deja pe drum. Recent, am aflat unele detalii ale camerelor de pe viitorul model Galaxy A53. Cu toate acestea Galaxy A53 va debuta probabil doar în primăvara anului 2022 – după seria Galaxy S22. Dar Galaxy A13 5G poate apărea înainte de sfârșitul anului 2021. La urma urmei, Galaxy A12 a fost deja prezentat de Samsung în noiembrie 2020.

În acest moment nu știm nimic despre Samsung Galaxy A13 în sine. Putem doar ghici că el va veni și în România, dar nu putem confirma încă acest lucru. Sperăm ca până atunci, suntem poate prea optimiști, să putem folosi aceste smartphone în rețelele 5G din România. Cu un pic de noroc, prețul va fi puțin sub 200 de euro, potrivit GalaxyClub. Aceasta înseamnă că 5G va deveni cu siguranță o opțiune standard pe aproape fiecare telefon nou în 2022.

GalaxyClub este un site olandez independent scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Publică informații de ultimă oră despre telefoanele și tabletele Samsung. Este un site web serios și bine informat. Nu este afiliat Samsung.

Dacă sunteți deja în căutarea unui Galaxy cu 5G la prețuri accesibile, acum aveți de ales Galaxy A22, Galaxy A32, Galaxy A52 și Galaxy A52s. Primele două au un preț mult mai mic decât ultimele. Dar, toate cele trei modele sunt excelente ca specificații și caracteristici.

Cum Samsung extinde tot mai mult conectivitatea 5G pe modelele sale, ne întrebam când va ajunge și pe seria M. De altfel, s-ar putea ca înainte de sfârșitul acestui an să ne fie prezentat și primul telefon Galaxy M cu 5G. Este vorba despre Galaxy M52 5G, care va veni și în Europa.