Samsung Galaxy A13 a apărut în primele imagini oficiale

1274
Samsung Galaxy A13 a apărut in primele imagini oficiale
Sursa Foto: galaxyclub.nl

În ultimul timp au fost multe informații despre Samsung Galaxy A13 5G, cel mai ieftin telefon 5G al Samsung. Acum au apărut mai multe imagini oficiale cu Galaxy A13 unde vedem un dispozitiv cu un design discret și un gadget „de modă veche”. Smartphone-ul va fi printre primele modelele din seria Galaxy A 2022 care vor ajunge pe piață.

Am scris despre Samsung Galaxy A13 încă din vară, din luna august, când am aflat că telefonul este în lucru. De atunci am ajuns să cunoaștem o mulțime de detalii ale dispozitivului și am văzut deja un set de randări, dar care nu au venit de la Samsung. Aveam deja o impresie bună despre dispozitiv – dar acum putem vedea și imagini oficiale.

Samsung Galaxy A13 cu baterie de 5.000mAh și jack de 3,5 mm

Primele imagini oficiale cu Galaxy A13 au ajuns publice prin GizNext, via GalaxyClub. Dispozitivul accesibil nu are un „design premium”, desigur, dar știm de ani de zile că o carcasă din plastic poate fi și ea extrem de robustă. Amplasarea camerelor pe spate amintește de designul lui Galaxy A32. Trei camere separate, una principală de 50 megapixeli, una ultra-wide de 8MP și o cameră macro de 2MP, ies puțin în evidență. O cameră frontală se află în crestătură de pe afișajul LCD TFT.

Galaxy A13 are o baterie de 5.000mAh cu încărcare rapidă de 25W. Dispozitivul rulează pe procesorul MediaTek Dimensity 700, care s-a remarcat deja în Galaxy A22 datorită performanțelor sale excelente. Telefonul ar putea avea 4 / 6GB de memorie RAM și 64 / 128GB stocare internă. Are conectivitate 5G (probabil sub-6GHz), GPS, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0 și NFC.

NFC – Near Field Communication sau comunicare în câmp apropiat, este o tehnologie ce permite smartphone-urilor și altor dispozitive să comunice între ele prin atingere sau apropiere, la o distanță mai mică de 10 cm. Ambele dispozitive trebuie să aibă un cip NFC.

Se vede și o mufă pentru căști de 3,5 milimetri, de modă veche, în marginea de jos. Butonul de pornire / oprire are inclus un senzor de amprentă. Smartphone-ul este dual-SIM, are un slot dedicat pentru card micro-SD și un port USB Tip-C. Se va lansa cu sistemul de operare Android 11 și interfața One UI 3.0.

Anul trecut, Samsung a dezvăluit pe Galaxy A12 pentru prima dată în noiembrie. Așadar, presupunem că Samsung Galaxy A13 va fi prezentat înainte de sărbători. Galaxy A13 5G va fi lansat în diferite părți ale lumii, inclusiv în Canada și SUA. Va fi disponibil în patru variante de culoare: negru, albastru, portocaliu și alb.