Samsung Galaxy A15 listat în SUA, știm designul, specificațiile și prețul

189
Samsung Galaxy A15
Sursa foto: via notebookcheck.net

Cum Galaxy A14 în versiunile 4 și 5G a avut mare succes în acest an, lansarea lui Samsung Galaxy A15 este așteptată cu mare interes. Acum gigantul american de cumpărături Walmart a listat smartphone-ul mid-range Samsung, dezvăluind noul design în albastru, cele mai importante specificații, bateria de 5.000 mAh și prețul.

După ce Galaxy A15 5G a fost descoperit recent pe Geekbench, Roland Quandt a descoperit acum viitorul smartphone de gamă medie în magazinul online Walmart. Listarea pe un site de cumpărături arată că lansarea oficială va fi probabil iminentă, potrivit site-ului Notebookcheck. Samsung va lansa acest telefon discret fără niciun fel de pompă.

Samsung Galaxy A15 va fi lansat cu 4GB de memorie RAM și 128GB de stocare, această variantă costând 139 USD pe Walmart. Asta înseamnă că este puțin mai scump decât Samsung Galaxy A14. Spatele este din plastic și de un albastru închis izbitor, dar șic. Principala inovație de design este cadrul, care este plat în loc să fie ușor rotunjit și are o ușoară umflătură în partea dreaptă care găzduiește butonul de blocare și butonul de volum.

Walmart este un grup american de retail activ la nivel mondial. Are peste două milioane de angajați în întreaga lume, fiind cel mai mare angajator privat din lume. Este cea mai mare companie din lume după venituri, cu ~611,3 miliarde USD în 2023.

Este păcat că partea frontală nu a fost modernizată, așa că Galaxy A15 5G are încă o bărbie relativ groasă. De asemenea, am fi vrut să vedem și un ecran cu gaură pentru camera selfie, tip Infinity-O. Site-ul Walmart specifică un cip MediaTek cu viteze de ceas de până la 2,2 GHz. După cum au arătat informațiile anterioare, acesta este un cip MediaTek Dimensity 6100+. Procesorul are  două nuclee de performanță Cortex A76 la 2,2 GHz și șase nuclee Cortex A55.

Walmart a confirmat, de asemenea, că Samsung Galaxy A15 are un ecran de 6,5 inch (16,52 cm) cu rezoluție 1080p+ și o cameră selfie de 13 MP. Telefonul are o cameră principală de 50 MP, specificațiile celorlalte două camere sunt necunoscute până în prezent. Cum modelele Galaxy A14 au camere macro și de adâncime, ne așteptăm la aceleași camere și aici, probabil ambele de 5 megapixeli. Bateria are o capacitate de 5.000 mAh cu încărcare de 15W.