Samsung Galaxy A22 5G în lucru, mai multe detalii despre el

669
Samsung Galaxy A22 5G in lucru mai multe detalii despre el
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Era clar încă de la lansare că Samsung Galaxy A32 5G nu va rămâne cel mai ieftin telefon Samsung 5G mult timp. Compatibilitatea 5G se va extinde treptat la tot ce lansează Samsung în materie de telefoane și tablete. Acum și mai accesibilul Samsung Galaxy A22 5G este, de asemenea, în drum spre magazinele din Europa.

La sfârșitul anului trecut, din Coreea de Sud au venit știri că gigantul tech lucrează la un Samsung Galaxy A22 5G. Era vorba că este un telefon extrem de accesibil, cu conectivitate 5G, disponibil pe piața asiatică. Se spunea că este un dispozitiv ODM – un telefon proiectat și construit de un alt producător în numele Samsung. Poate astfel se explică de ce până acum au apărut atât de puține detalii despre acest presupus Galaxy A22 5G.

Samsung Galaxy A22 5G: cel mai ieftin telefon Samsung 5G în 2021

Acum avem mai multe detalii despre acest Samsung Galaxy A22 5G. De exemplu, putem confirma că Galaxy A22 5G nu va apărea doar în magazinele din Asia, ci și în Europa. Deși încă nu o putem confirma definitiv, o lansare și în România pare, de asemenea, probabilă. Oricine este familiarizat cu schema numerelor de model Samsung poate ghici că SM-A226B aparține lui Galaxy A22 5G. Nu așteptăm să fie o versiune ușor redusă a lui Galaxy A32 5G, care a debutat recent și în Europa.

Sunt informații că procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 750G va fi la bord. Galaxy A22 5G va avea 4GB de memorie RAM și 64 / 128GB stocare internă. Sunt speculații că va avea patru camere la spate. Una principală de 13MP + 5MP (ultra-wide) + 2MP (macro) + 2MP (adâncime). Va avea și funcții precum Zoom digital, detectarea feței, atingere pentru focalizare. Funcțiile de conectivitate includ Wi-Fi, Bluetooth, GPS, VoLTE și o baterie de 4.000mAh va fi la bord.

VoLTE (Voice over Long-Term Evolution) este un standard wireless de mare viteză. Este destinat telefoanelor mobile, terminalele de date și dispozitivelor purtabile. Un avantaj al VoLTE este că semnalul pătrunde mai bine în clădiri, eliminând locurile din interior fără recepție.

Samsung Galaxy A22 5G A22 va apărea în gri, alb, verde deschis și mov, conform GalaxyClub. Este același mov pe care îl știm deja de pe Galaxy A32 și care îl vom vedea în curând și Galaxy A52 și Galaxy A72.

Nici prețurile și nici data de lansare nu sunt cunoscute în acest moment. Credem că Galaxy A22 nu va fi pe ordinea de zi până în a doua jumătate a acestui an. Prețul este în orice caz sub cel al Galaxy A32 5G – mult sub 299 EUR. Fără îndoială, mai multe detalii despre dispozitiv vor apărea în următoarele luni.