Samsung Galaxy A23 5G, un telefon 5G ieftin se apropie de lansare

462
Samsung Galaxy A23 5G
Sursa foto: sammobile.com

Galaxy A23 4G a fost lansat de Samsung de aproape cinci luni. Dar, varianta Samsung Galaxy A23 5G continuă să ocolească piața deja la mult timp de la lansarea modelului LTE. Cu toate acestea, dispozitivul continuă să revină în titluri lună de lună și acum sunt semne că Samsung nu a uitat de Galaxy A23 5G.

Telefonul Samsung Galaxy A23 5G low-cost tocmai a făcut o vizită la agenția americană de certificare Federal Communications Commission (FCC). Acest lucru ar trebui să fie un indicator clar că Samsung lucrează la aducerea lui pe piață și nu a abandonat acest dispozitiv. Galaxy A23 5G este identificat prin numărul de model SM-A236E. Telefonul are capabilități dual-SIM, Wi-Fi 5 dual-band, Bluetooth 5.0 și NFC, potrivit SamMobile.

Samsung Galaxy A23 5G va fi lansat în Europa și SUA

Deși FCC nu a enumerat pe Galaxy A23 5G cu numere de model specifice SUA, dovezile de până acum sugerează că Galaxy A23 5G va fi lansat pe mai multe piețe cheie. Și asta include Europa, precum și Statele Unite, printre altele, potrivit SamMobile. Modelul pentru SUA a fost depistat luna trecută într-un benchmark online. Dispune de cip-setul Qualcomm Snapdragon 695 cu opt nuclee și un cip grafic Adreno 619. FCC a confirmat și o baterie de 5.000 mAh cu încărcare de 25W pentru Samsung Galaxy A23 5G.

Galaxy A23 5G ar trebui să împartă câteva componente hardware cu varianta LTE, iar schemele FCC dezvăluie o configurație cu patru camere. S-ar putea să se bazeze pe același shooter principal de 50MP așa cum l-am văzut pe modelul LTE.

LTE (Long-Term Evolution) este un standard pentru comunicațiile wireless de mare viteză pentru telefoanele mobile și terminalele de date. LTE este frecvent comercializat ca 4G LTE, dar nu îndeplinește criteriile tehnice ale unui serviciu wireless 4G.

Samsung Galaxy A23 5G a fost văzut pe site-ul FCC cu numerele de model și variante:

  • SM-A236M/DS, SM-A236M/DSN, SM-A236M/N
  • SM-A236B/DS, SM-A236B/DSN, SM-A236B/N
  • SM-A236E/DS, SM-A236E/DSN, SM-A236E/N

Numerele modelului sugerează că telefonul va ajunge în trei modele și variante de stocare. Conform mai multor informații, smartphone-ul va avea trei/patru camere la spate și conectivitate Wi-Fi cu benzi de 2,4GHz și 5GHz. După cum probabil ați ghicit, Galaxy A23 5G va oferi mai multe benzi 5G.

Nu suntem siguri când Samsung Galaxy A23 5G va fi lansat de compania sud-coreeană. Acum atenția tuturor se concentrează pe viitorul eveniment Galaxy Unpacked din 10 august pentru telefoanele pliabile. Bănuim că Galaxy A23 5G va fi lansat de Samsung în liniște și o să ne trezim cu el pe rafturile magazinelor.