Galaxy Fold 4 & Flip 4 vor fi lansate la Galaxy Unpacked pe 10 august

222
Galaxy Unpacked pe 10 august
Sursa foto: androidheadlines.com

Următorul eveniment Samsung Galaxy Unpacked este aproape confirmat că va avea loc pe 10 august. Auzim despre această dată de peste o lună. Astăzi, respectatul insider al industriei mobile, Evan Blass, a împărtășit ceea ce pare a fi un diapozitiv din prezentarea anunțului oficial al companiei, confirmând data pentru marele eveniment de lansare.

Evan Blass a postat pe Twitter o imagine care conține o redare intenționat neclară a lui Galaxy Z Flip 4, împreună cu data „10 august 2022” și brandul Samsung și Galaxy Unpacked. În fotografia prezentată de Evan Blass vedem profilul lateral al viitorului pliabil Flip, dezvăluind puținele modificări de design pe care Samsung le face anul acesta.

Totuși, noile piese pliabile nu sunt singurele produse care văd lumina zilei la Samsung Galaxy Unpacked luna viitoare. Ceasurile inteligente din seria Galaxy Watch 5 și căștile Galaxy Buds 2 Pro ar trebui, de asemenea, să apară la același eveniment. Mai așteptăm anunțul oficial Samsung privind lansarea.

Samsung va găzdui următorul Galaxy Unpacked pe 10 august

Zvonurile sunt că Samsung va găzdui viitorul eveniment Galaxy Unpacked ca o manifestare fizică. Marile sale evenimente de lansare din ultimii doi ani au fost doar online din cauza pandemiei. Pe măsură ce lucrurile se îmbunătățesc, compania este acum pregătită să întâmpine mass-media și fanii săi într-o locație fizică din New York.

New York este cel mai populat oraș din SUA, are statutul de cel mai mare oraș din America încă din 1790. Zona metropolitană New York are aproape 21 de milioane de locuitori. Orașul a fost înființat în 1624 de coloniști olandezi.

Această informație sugerează că gigantul coreean a pregătit invitații media pentru marele eveniment de lansare de luna viitoare, potrivit AndroidHeadlines. Samsung ar trebui acum să dezvăluie oficial data lansării și să înceapă să trimită invitații pentru Galaxy Unpacked 2022. Vă vom anunța când vom avea o confirmare oficială de la Samsung.

Potrivit lui Blass, Samsung numește acest eveniment „Unfold Your World”. Acesta este o dovadă a concentrării companiei pe smartphone-urile pliabile. Viitorul Galaxy Unpacked ar trebui să aibă în prim plan lansarea telefoanelor pliabile de a patra generație – Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Gigantul coreean a obținut deja certificările necesare pentru dispozitive de la mai multe agenții de certificare.

Samsung Galaxy Z Fold 4 înregistrează unele modificări de design care fac ecranul mai ușor de utilizat. Ambele pliabile vor vedea, de asemenea, unele îmbunătățiri de durabilitate pentru afișajul flexibil, precum și pentru corp. De asemenea, se așteaptă ca Galaxy Z Flip 4 să împacheteze baterii mai mari și o încărcare mai rapidă.