Acasă Stiri Samsung Galaxy A33 va avea o baterie de 5.000mAh

Samsung Galaxy A33 va avea o baterie de 5.000mAh

Am publicat recent o serie de detalii despre viitorul smartphone Samsung Galaxy A33. Știm că va fi disponibil în negru, alb, albastru și portocaliu. Dar am subliniat atunci că multe specificații sunt necunoscute încă. Acum am aflat că Galaxy A33 va avea aceeași capacitate a bateriei la fel ca predecesorul său. O certificare recentă din Coreea de Sud arată o baterie cu o capacitate tipică de 5.000mAh.

În plus, au apărut și primele imagini ale dispozitivului. Datorită acestora aflăm puțin mai multe despre Samsung Galaxy A33. De exemplu, vedem un design care seamănă foarte mult cu Galaxy A52, Galaxy A52s și Galaxy A53. Nu numai că Samsung va folosi aceleași culori pentru întreaga serie A în 2022, dar și designul va fi destul de asemănător la exterior.

Asta înseamnă, de asemenea, că Galaxy A33 nu are o mufă pentru căști de 3,5 mm. Pe imaginile cu Galaxy A53, am văzut că Samsung a eliminat și această conexiune „de modă veche” de pe acel dispozitiv. Chiar dacă este considerată de modă veche, mufa este încă foarte iubită de utilizatori. Galaxy A32 are încă posibilitatea de a conecta căștile cu fir la telefon printr-un jack de 3,5mm.

Bateria EB-BA336ABY de 5.000mAh pe Samsung Galaxy A33

Conform GalaxyClub, zilele trecute un organism de inspecție sud-coreean a certificat bateria lui Samsung Galaxy A33. Bateria cu numele de cod EB-BA336ABY are o capacitate nominală de 4.885mAh. Aceasta se traduce într-o capacitate „tipică” de 5.000mAh. Este o baterie de aceeași capacitate cum are și Samsung Galaxy A32.

Nu știm momentan detalii despre procesor. Samsung Galaxy A33 5G va veni cu un ecran plat de 6,4 inch (16,26 cm) cu un design Infinity-U. Se așteaptă ca telefonul să aibă un ecran FHD+ Super AMOLED. Va avea un modul foto cu patru camere la spate, dar detaliile camerelor sunt încă necunoscute. Samsung Galaxy A33 va avea o cameră frontală de 13 megapixeli – la fel ca Galaxy A32 5G.

Un afișaj Infinity-U, lansat la Samsung SDC 2018, are o mica crestătură care arată ca litera „U” din alfabet. În această crestătură este camera selfie. Ecranul Infinity-U este folosit în principal pentru modelele mai accesibile Samsung.

Smartphone-ul va veni cu un port USB Tip-C pentru transfer de date și încărcare. Dar, Samsung Galaxy A33 5G nu va avea mufa pentru căști de 3,5 mm, o dezamăgire pentru pasionații de multimedia. Telefonul măsoară 159,7 x 74 x 8,1mm, iar cu modulul spate va avea o grosime de 9,7mm.

Galaxy A33 va face parte din următoarea generație a seriei A din 2022. Acesta va include în curând pe Galaxy A13, Galaxy A53 și Galaxy A73. Știm că A13 va fi cel mai ieftin telefon 5G al Samsung de până acum.

Nu știm când Samsung va lansa primele modele din noua serie Galaxy A. În mod tradițional, Samsung are multe de lansat în primele luni ale noului an – de la noua serie A până la modelele mai scumpe Galaxy S22. Ordinea în care compania va lansa diversele telefoane în 2022 nu este momentan cunoscută.

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...