Samsung Galaxy A41 primește actualizarea de securitate din ianuarie 2022

313
Samsung Galaxy A41 primeste actualizara de securitate din ianuarie 2022
Sursa Foto: SamMobile.com

În timp ce multe smartphone-uri Samsung au primit deja patch-ul de securitate din februarie, unele încă primesc actualizarea din ianuarie. Este vorba despre Samsung Galaxy A41. Acesta nu a primit încă nici noua interfață One UI 4.0 bazată pe Android 12.

Acum utilizatorii de Samsung Galaxy A41 sunt bucuroși să afle că smartphone-ul a început să primească un nou patch de securitate. Samsung a lansat actualizarea de securitate din ianuarie 2022 pentru acest telefon, potrivit SamMobile. Galaxy A41 apărut pe piață în 2020 cu Android 10 și a fost atunci unul dintre cele mai compacte modele Samsung. Între timp, a primit Android 11 și primește acum o nouă actualizare de securitate, ultima a primit-o în noiembrie.

Patch-ul de securitate din ianuarie pentru Samsung Galaxy A41

Cea mai recentă actualizare de software pentru Samsung Galaxy A41, care vine cu versiunea de firmware A415FXXU1CVA3, a fost lansată în Rusia. Ar putea fi lansată în mai multe regiuni, inclusiv în România, în următoarele câteva săptămâni. Patch-ul de securitate din ianuarie 2022 remediază zeci de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate. Actualizarea poate include, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A41 și Galaxy A51!

Samsung Galaxy A41 a fost lansat în 18 martie 2020. Telefonul are un ecran Super AMOLED de 6,1 inch (15,49 cm). Procesorul Mediatek MT6768 Helio P65 este asociat cu 4 / 8GB RAM și 64GB stocare. În departamentul foto telefonul are trei camere spate, cu una principală de 48MP și frontal una de 25MP. Are o baterie de 3.500mAh cu încărcare rapidă de 15W. A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS sunt la bord pentru gestionarea locației. Lansat cu Android 10 la bord, telefonul a primit Android 11 și One UI 3.1 anul trecut. Actualizarea Android 12 ar putea fi lansată în următoarele două luni.

BDS – BeiDou, sistemul de poziționare globală chinezesc este alcătuit din două constelații separate de sateliți. BeiDou este numele chinezesc al constelației Ursa Mare – Carul Mare. BeiDou are aproximativ treizeci de sateliți și acoperă întregul Pământ.

Actualizarea este distribuită prin OTA și sistemul ar trebui să vă anunțe automat disponibilitatea acesteia. Dacă sunteți utilizator de Samsung Galaxy A41 în Rusia, este posibil să fi primit deja notificarea noii actualizări. Dacă nu l-ați primit încă, o puteți verifica manual navigând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.

Înainte de a instala actualizarea, asigurați-vă că aveți o baterie suficient de încărcată și telefonul conectat la o rețea Wi-Fi. Desigur, dacă pachetul dvs. de date suportă, puteți utiliza și rețeaua de date mobile.