Samsung Galaxy A50 primește actualizarea de securitate din martie

427
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Samsung a lansat actualizarea de securitate din martie și pe Galaxy A50. Dispozitivul este acum puțin în urmă în ceea ce privește actualizările lunare, este și normal, deși întrebarea este cât timp vor continua să apară acestea. Samsung Galaxy A50 a avut un success enorm de la lansare, fiind urmașul unui alt excelent smartphone Samsung: Galaxy A5 (2017).

Galaxy A50 a rămas puțin în urmă în lista dispozitivelor care primesc cele mai recente actualizări de securitate în fiecare lună. Astfel, patch-ul din februarie a sosit și el destul de târziu pentru acest telefon, iar patch-ul din martie abia acum își face apariția, după câteva zile din aprilie. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru Samsung Galaxy A50!

Corecția de securitate din martie lansată pentru Samsung Galaxy A50

Patch-ul de securitate din martie pentru Galaxy A50 ocupă un spațiu de memorie de aproximativ 140MB, conform GalaxyClub. Versiunea de firmware A505FNXXS9CVC2 nu face altceva decât să instaleze corecția de securitate din martie. Conține peste 50 de remedieri pentru sistemul de operare Android și o mână pentru interfața One UI a companiei Samsung. Dispozitivul nu va mai primi Android 12 și, prin urmare, va rămâne cu Android 11 și One UI 3.1 după această actualizare.

Ne așteptăm ca Samsung să anunțe luna aceasta sau luna viitoare că Galaxy A50 nu va mai primi corecții lunare. Dispozitivul trece apoi la un program cu actualizări trimestriale și continuă să urmeze acest lucru până în primăvara lui 2023. Dar, am scris deja asta luna trecută, așa că, cu puțin noroc, Samsung va respecta programul actual de actualizare.

OTA over-the-air este o metodă de distribuție a firmware-ului similară celor utilizate de produsele electronice de larg consum. Acestea utilizează TFTP (File Transfer Protocol Trivial) ca o modalitate de a primi de la distanță o nouă actualizare.

Acum puteți instala noua actualizare lansată prin OTA pe toate versiunile lui Galaxy A50 – blocate sau libere de rețea. Sigur că actualizarea poate sosi mai repede sau puțin mai târziu pe acest telefon, dar este pe drum. Mai trebuie să ai răbdare. Actualizarea vă va fi notificată de telefon, dar puteți verifica și manual dacă este acolo și o puteți descărca deja. Ca întotdeauna, faci asta prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.