Samsung Galaxy A50 primește actualizarea de securitate din octombrie

374
Samsung Galaxy A50 primeste actualizarea de securitate din octombrie
Sursa Foto: via sammyfans.com

Cu câteva zile în urmă, Samsung a lansat noile actualizări de securitate pentru smartphone-urile sale din seria Galaxy S21. Mergând mai departe, modelele Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, seria Galaxy S20 și seria Galaxy Note 20 au început și ele să primească patch-ul de securitate din octombrie 2021. Acum Samsung Galaxy A50 primește noua actualizare de securitate din octombrie 2021.

Conform celor mai recente informații, via SammyFans, acum și Galaxy A50 a început să primească această actualizare. Acest excelent smartphone mid-range a început să primească patch-ul de securitate în mai multe țări. În prezent versiunea de firmware cu numărul A505GUBS9CUI3 a fost lansată în Columbia, Bolivia și Republica Dominicană. Conform obiceiului Samsung, actualizarea va ajunge în zilele următoare la utilizatorii de Galaxy A50 din toată lumea.

Patch-ul de securitate din octombrie lansat pentru Samsung Galaxy A50

În afară de patch-ul de securitate din octombrie 2021, actualizarea nu a adus nicio caracteristică nouă sau optimizare. În același timp, Samsung nu a lansat încă buletinul de securitate al patch-ului din această lună pentru dispozitivele Galaxy, însă ar putea ajunge în prima săptămână. În acest fel presupunem că securitatea și stabilitatea dispozitivului au fost îmbunătățite, ca de obicei.

Telefonul are un o diagonală a ecranului de 6,4 inch (16,26 cm), un procesor Exynos 9610 și 4/6 GB RAM, 64/128 GB. Samsung Galaxy A50 are o baterie de 4.000mAh și treceți foarte ușor peste o zi de utilizare intensă. Este un lucru excelent, mulți utilizatori spun că rămân cu 30 – 40% din baterie după o zi în ciuda apelurilor lungi, a utilizării extinse a rețelelor sociale, precum și a fluxului de muzică. Vedeți mai multe despre acest smartphone în recenzia noastră pentru Galaxy A50 de pe I❤️Samsung!

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Publicăm cele mai noi știri despre toate produsele Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google.

Lansat în 2019, Samsung Galaxy A50 este unul dintre cele mai populare smartphone-uri Samsung din gama mid-range. Telefonul a veni cu Android 10 și interfața One UI 2, apoi la începutul acestui an a fost actualizat la Android 11 și interfața Samsung One UI 3.0.

Proprietarii de Galaxy A50 pot primi notificări despre această actualizare. Din întâmplare, dacă nu primiți o notificare de actualizare, verificați manual accesând Setări >> Actualizări software și dacă actualizarea este acolo, apăsați Descărcați și instalați.

Înainte de a descărca cea mai recentă versiune, asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat la o conexiune de internet adecvată. Vă recomandăm descărcarea prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.