Samsung Galaxy A50 primește actualizarea de securitate din decembrie

317
Samsung Galaxy A50 primeste actualizarea de Securitate din decembrie
Sursa Foto: SamMobile.com

După ce mai multe dispozitive Samsung au primit actualizarea de securitate din decembrie 2021, acum Samsung Galaxy A50 se alătură acestei liste. Noul firmware aduce patch-ul de securitate din decembrie 2021 care remediază zeci de vulnerabilități legate de securitatea acestui smartphone. Ca de obicei, noul software poate conține, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului.

Samsung Galaxy A50 nu este pe lista companiei coreene cu noua politică de upgrade a sistemului de operare Android. Aceasta promite trei actualizări Android majore la multe dintre telefoanele sale mid-range și toate dispozitivele sale emblematice lansate post-2019. Dar Samsung continuă să lanseze noi actualizări de securitate pentru Galaxy A50 regulat, iar cea din decembrie tocmai a sosit.

Patch-ul de securitate din decembrie pentru Samsung Galaxy A50

Actualizarea de securitate din decembrie a fost lansată acum pentru Galaxy A50. Se pare că a fost lansat săptămâna trecută, dar acum avem primele informații despre ea. Este disponibilă deja în mai multe țări din Asia printre care Taiwan, Filipine și Noua Zeelandă, conform SamMobile. Are versiunea de firmware A505GNDXS9CUK3 și ar trebui să apară în mai multe țări în următoarele zile.

După cum era de așteptat, noua actualizare nu aduce altceva decât îmbunătățiri de securitate pentru Galaxy A50. Așteptați-vă să fie așa atât timp cât Galaxy A50 primește actualizări, cu excepția oricăror actualizări critice care sunt lansate cu îmbunătățiri non-securitate atunci când este nevoie.

Noua Zeelandă este un stat insular izolat geografic din Pacificul de Sud. Este cunoscut drept „insula verde”, datorită parțial populației rare și diversității naturale. A fost prima țară din lume care a permis femeilor să voteze (1893).

Pentru a descărca actualizarea din decembrie trimisă prin OTA, deschideți aplicația Setări pentru Galaxy A50, selectați Actualizare software și, dacă a sosit fără o notificare, atingeți Descărcare și instalare.

Smartphone-ul Galaxy A50 a fost în februarie 2019. Dispune de afișaj Super AMOLED de 6,4 inch (16,26 cm) și un procesor Samsung Exynos 9610. Are 6GB de RAM și 128GB stocare internă. La bord este o baterie Li-Po de 4.000mAh cu încărcare rapidă de 15W. Aflați mai multe despre despre acest excelent smartphone Samsung Galaxy A50 în recenzia noastră de pe I❤️Samsung!