Samsung Galaxy A52 5G arătă foarte familiar, fotografii apărute

606
Samsung Galaxy A51 5G aratand foarte familiar fotografii aparute
Sursa Foto: @OnLeaks

Următorul mid-ranger 5G de la Samsung a apărut în fotografii și vedem un foarte familiar design Samsung. Este vorba despre Samsung Galaxy A52 5G. Sigur că gigantul high-tech sud-coreean obține o mare parte din profiturile sale din excelentele familii Galaxy S și Galaxy Note. Dar când vine vorba de volum de vânzări, gama medie Galaxy A este permanent responsabilă de menținerea Samsung înaintea Huawei, Apple și Xiaomi în întreaga lume.

A devenit un truism afirmația că Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri din lume. Da, dar asta este! În Q3 2020, de exemplu, nu mai puțin de cinci membri ai seriei Galaxy A au fost clasați printre cele mai populare zece smartphone-uri la nivel global. Pentru comparație, seriile Galaxy S și Note, au avut aici… 0 reprezentanți 🤔. Galaxy A51 a terminat trimestrul iulie – septembrie pe locul al treilea, în spatele mai ieftinelor Galaxy A21s și Galaxy A11. Credem că Samsung Galaxy A52 5G va ține steagul sus în această serie.

Galaxy A52 cu un procesor excelent: Snapdragon 750

Urmând unui excelent și foarte reușit Galaxy A50, nu știm dacă surprinzător, vom primi în curând un Galaxy A52. Acesta va fi lansat destul de curând atât în ​​variantele 4G LTE, cât și 5G. Modelul Galaxy A52 5G va fi cu siguranță mai scump decât Galaxy A32 5G și Galaxy A42 5G despre care știm deja.

Evaluat în urmă cu puțin timp cu un procesor Snapdragon 750 sub capotă, Samsung Galaxy A52 5G este redat astăzi în toată gloria de Steve Hemmerstoffer. Și ce ne dezvăluie în materie de design…. aproape nimic nou și interesant. Dacă aceste imagini realizate prin CAD se dovedesc exacte (și nu avem niciun motiv să ne îndoim), Samsung Galaxy A52 5G va fi practic indiscernibil față de predecesorul său la prima, a doua și a treia privire.

Galsstic este practic un material plastic. Numele este o combinație între cuvintele „glass” (sticlă) și “plastic”. A fost obținut dintr-o combinație de diferite materiale plastice și sticlă pentru o mai mare rezistență. Are o suprafață lucioasă și rezistentă, asemănătoare sticlei.

Probabil un preț de aproximativ 400 de euro pentru acest smartphone

În mod clar, Samsung crede că designul lui Galaxy A51 5G este un câștigător pentru un preț în jur de 400 de euro. Compania a ales să păstreze totul, de la gaura centrată până la cadrele subțiri ale ecranului și chiar diagonala afișajului de 6,5 inch (16,51 centimetri). Nu avem informații cu privire la specificațiile departamentului foto, conform PhoneArena. Modulul are patru camere aparent neschimbate, cel puțin deocamdată. Spatele smartphone-ului din „glasstic” este prezent acolo în continuare.

Un scaner de amprente și mufa pentru căști sunt două caracteristici pe care Steve H. le-a „confirmat”. Dacă Samsung Galaxy A52 5G vine cu un procesor Snapdragon 750G prețul ar putea fi de ~ 400 – 420€. Ar fi o achiziție tentantă pentru cei care nu își vor permite un Galaxy A72 5G, să nu mai vorbim de un model din seria Galaxy S21.